Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Tropic Marin PRO-CORAL CURE 200ml

Tropic Marin CORAL PRO-CURE is een zeer effectief jodium preparaat tegen parasitaire platwormen die kunnen worden vinden op koralen, vooral Acropora. In veel aquaria, kunnen parasieten en micro-organ...

Tropic Marin PRO-CORAL CURE 200ml

Tropic Marin CORAL PRO-CURE is een zeer effectief jodium preparaat tegen parasitaire platwormen die kunnen worden vinden op koralen, vooral Acropora.

In veel aquaria, kunnen parasieten en micro-organismen ziekten veroorzaken op nieuwe koralen. Vooral op Acropora koralen die zijn verzwakt door het vervoer.

Vanwege het ontbreken van natuurlijke vijanden, kunnen deze parasieten ziekten uitdragen en verspreiden zich snel in het aquarium. Omdat ze bijna onzichtbaar zijn voor het blote oog kunnen de parasieten al een aanzienlijke schade hebben veroorzaakt als de ziekte wordt waargenomen.

Daarom is het aan te raden om preventief alle nieuw gekochte Acropora koralen te behandelen met Tropic Marin PRO-CORAL CURE alsmede alle koralen die zijn aangevallen door platwormen te behandelen met Tropic Marin CORAL PRO-CURE.

De behandeling wordt gedaan door een bad van 10-15 minuten. Naast platwormen Tropic Marin CORAL PRO-CURE ook effectief tegen parasitaire zee spinnen (Pantopoda) en microbiële ziekten.

Belangrijkste kenmerken van pro-CORAL CURE:

 • Effectieve jodium voorbereiding tegen parasitaire platwormen die gevonden kunnen worden op de koralen, vooral Acropora.
 • Gemakkelijk gebruik en de toepassing
 • Fles bevat een doseerpomp.
 • PH van het bad is aangepast aan zoutwater voorwaarden.

Tropic Marin PRO-CORAL CURE 200ml
Tropic Marin PRO-CORAL CURE 200ml

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *

Kenmerk(en)

Watertype : Zout
Blader door producten
 • Tropic Marin PRO-CORAL CURE 200ml

  Nooit meer leverbaar
  € 19.49 € 15.49
Tropic Marin PRO-CORAL CURE 200ml is te vinden op de volgende, voor u mogelijk interessante productgroepen

Medicatie & plaagdieren

Tropic Marin waterverzorging