Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Red Sea Aiptasia-X

Unieke formule tegen glasanemonen...

Unieke formule tegen glasanemonen.

Red Sea heeft een nieuw product op de markt gebracht dat speciaal ontwikkeld werd om de pestanemoon (ook wel glas-anemoon genoemd) Aiptasia sp. te elimineren zonder schade aan te richten aan andere dieren in onze aquaria.
 
De bestaande behandelingen zijn vaak niet succesvol omdat  bedreigde Aiptasia zich snel in gaten in het levend steen terugtrekken terwijl ze hun planula (larven) in het aquarium loslaten, die zich op hun beurt tot volwassen exemplaren zullen ontwikkelen. Bovendien kan om het even welk deel van de glasanemoon dat niet kan worden verwijderd en aan het levend steen blijft zitten, in een volledige anemoon regenereren. Vele behandelingen kunnen daarom tot een vermeerdering, eerder dan tot verwijdering van Aiptasia leiden.

Aiptasia-x bestaat uit natuurlijke componenten die, in aanraking met zeewater, een uniek dik, zelfklevend materiaal vormen. In plaats van de Aiptasia te bedreigen, wordt het product als voedsel herkend zodat de anemoon het product gretig opneemt en implodeert zonder zijn planula aan de omgeving af te geven.

De verpakking aiptasia-X bevat een 60ml flacon met het werkend product alsmede een set instrumenten bestaande uit een spuit met 2 naalden zodat zelfs de moeilijkst bereikbare anemonen kunnen behandeld worden. 60ml zou moeten volstaan om ongeveer 100 Aiptasia-anemonen te behandelen.

Red Sea Aiptasia-X
Red Sea Aiptasia-X

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
 • Red Sea Aiptasia-X (60 ml.)

  Red Sea Aiptasia-X is een unieke formule tegen glasanemonen. Aiptasia-X is een unieke mix ter bestrijding van glasanemonen. Het is gemakkelijk bij de anemoon te spuiten zodat deze het middel kan opnem...
  € 16.99
 • Red Sea Aiptasia-X navulfles (500ml)

  Navulfles 500ml. / Aiptasia-X - 500 ml - refill. Unieke formule tegen glasanemonen. Aiptasia-X is een unieke mix ter bestrijding van glasanemonen. Het is gemakkelijk bij de anemoon te spuiten zodat d...
  € 59.99