Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Over Ocean Store

Wij zijn gek van (zee)aquariums en delen onze passie en ervaring graag met u!

Ocean Store is een super dynamisch en moderne webwinkel. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan top kwaliteit (zee)aquarium producten zoals, opvoer- en circulatiepompen, stromingspompen, doseerpompen, filters, eiwitafschuimers, toevoegingen zoals mineralen, zout, medicatie, waterkwaliteit testers en nog veel meer...

Waarom Ocean Store?

Wat ons onderscheidt van onze concurrentie is onze prijs, service, snelheid en  bereikbaarheid. Wij denken graag met u mee, antwoorden snel en duidelijk op uw vragen, zijn vrijwel altijd bereikbaar (ook in de avonduren en in het weekend) en zorgen dat u uw bestelde goederen snel en netjes geleverd krijgt. Lees eventueel ook onze reviews op google.

Vrijwel 99% uit voorraad leverbaar

Ocean Store is de grootste (zee)aquarium webwinkel van Nederland. Onze voorraad is enorm! Bestelde producten en goederen worden direct vanuit onze loods in Dordrecht (Zirkoon 208) naar u verzonden.

Wij hebben logistieke medewerkers die doorgaans werken tot 20:00 uur om alle bestelling goed te verpakken en op transport te krijgen met onze vervoerders.

*Afhalen van goederen dagelijks mogelijk tussen 12:00 en 18:00 uur. Stuur hiervoor een email of gebruik de webshop voor het plaatsen van uw afhaal bestelling. Bij de laatste stap kiest u in dat geval voor afhalen. Lees hier mee over bestellen en afhalen.

Contact

Ocean Store
Aventurijn 254
3316LB, Dordrecht
Whatsapp/SMS : +31(0)6-29537433
Tel : +31(0)78-6456669
Email: info@ocean-store.nl / info@zeeaquarium-winkel.nl

Contact via chat op de website, email of whatssapp wordt het meest op prijs gesteld. Alle ontvangen berichten worden binnen enkele uren, vaak zelfs binnen het uur beantwoord.

Ons motto is, support van A/Z. Wij helpen u met het juiste advies, opstart van uw aquarium, problemen met uw aquarium, voor ons maakt het niet uit wij staan online voor u klaar! 
Ons motto is, support van A/Z. Wij helpen u met het juiste advies bij aanschaf van nieuwe producten, opstart van uw (zee)aquarium, problemen met uw aquarium, voor ons maakt het niet uit,  wij staan online voor u klaar!

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *