Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Afkoelingperiode / Niet goed, geld terug

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de Ocean Store geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ocean-store.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Om makkelijk gebruik te maken van uw herroepingsrecht hebben wij een modelformulier voor herroeping gamaakt. Deze kunt u hier downloaden.

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *