Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Informatie over het aquarium

Uiteraard kunt u met al uw (zee)aquarium gerelateerde vragen bij ons terecht, maar graag wijzen wij u ook op een aantal grote informatieve plekken op het web...

Uiteraard kunt u met al uw (zee)aquarium gerelateerde vragen bij ons terecht, maar graag wijzen wij u ook op een aantal grote informatieve plekken op het web waar u veel informatie kunt vinden, of in contact kunt komen met andere zogenaamde aquarianen.

Vragen staat vrij!

AquariumFans

AquariumFans Logo

Roderik is de oprichter van het aquariumblog Aquariumfans. Met ruim één miljoen bezoeken per jaar uitgegroeid tot de grootste aquariumblog van Nederland. De blog is eigenlijk een soort branche/belangenvereniging. Vooral ook omdat hij het belangrijk vind om mensen weer meer in aquariumwinkels en verenigingen te krijgen.

Hij vind het leuk en belangrijk om mensen te helpen met de juiste aquarium kennis. Ga naar https://www.aquariumfans.nl/

Zeewaterforum.info

Zeewaterforum.info logo

Het grootse zeewaterforum van NL met duizenden leden. Hier krijgt u gegarandeerd snel antwoord op al uw vragen. Wij zijn ook troste sponsor van dit prachtige forum.

Ga naar https://www.zeewaterforum.info/forums/

belgianseawater.be

Het grootse zeewaterforum van BE met duizenden leden. Hier krijgt u gegarandeerd snel antwoord op al uw vragen. Wij zijn ook troste sponsor van dit prachtige forum.

Ga naar http://www.belgianseawater.be/

MyReef (Facebook groep)

MyReef op Facebook

Voor sommige een uitkomst, voor de ander een uitlaatklep, maar hopelijk voor iedereen een plek waar we samen over onze hobby kunnen praten en discuseren,
Deze groep gaat over zee aquariums, de eigenaren en de inhoud. In deze groep helpen we elkaar, genieten we van elkaars aquarium, de verhalen en kwijlen we van alle foto's.

In deze groep is iedereen gelijk, of je een oude rot in het vak bent, of net een dag je aquarium hebt,
Deze groep is opgezet, en wordt onderhouden met veel passie, liefde en plezier, in de hoop het op jullie door te kunnen geven,
Veel plezier in deze groep en mocht je ergens mee zitten, laat het ons horen,

Ga naar https://www.facebook.com/groups/Het.zeeaquarium/

 

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *