Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Goederen verzonden door Ocean Store

Ocean Store hecht er veel waarde aan, dat uw goederen veilig en snel bij u worden afgeleverd.

Wij verpakken alle bestelde goederen zeer zorgvuldig zodat wij en u er zeker van kunnen zijn dat het pakket in goede orde aankomt op uw opgegeven adres.

  • Vrijwel 99% van onze producten zijn uit voorraad leverbaar.
  • Vandaag voor 16:00 uur besteld is morgen in huis*.
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 50,- naar zowel Nederland als België.

Onze vervoerders

Wij versturen alle pakketten via Bpost, UPS, DHL of PostNL (afhankelijk van gewicht, land van aflevering en gewenste afleverdag).

Kosten voor verzending

Verzendkosten worden in onze webwinkel automatisch berekend. Over het algemeen zijn bij andere webshops de verzendkosten € 6,95 naar Nederland en  € 9,95 naar België, echter wij hanteren een extreem lage prijs van € 4,95 in Nederland en slechts € 6,95 naar België. Bij bestellingen boven de € 50,- hanteren wij geen verzendkosten.

Alle pakketten worden verzonden met Track & Trace zodat u de zending kunt volgen. Zodra uw bestelde goederen zijn verzonden ontvangt u een track & trace code en een bevestiging van de verzending in uw mailbox.

Mocht u vragen hebben stuur dan een email naar info@ocean-store.nl of neem contact op via de chat om super snel geholpen te worden.

Ocean Store Dordrecht verstuurt alle pakketen veilig en snel via de beste vervoerders
Ocean Store verstuurt alle pakketten veilig en snel via de beste vervoerders

Super snelle levering

Vrijwel 99% van alle (zee)aquarium producten zijn uit voorraad leverbaar. Vandaag voor 16:00 uur besteld is morgen in huis*. Gratis verzending vanaf € 50,- naar zowel Nederland als België.

Alle zendingen worden uiterst zorgvuldig verpakt zodat schade tijdens verzending zoveel mogelijk voorkomen wordt. Mocht er onverhoopt toch schade aan een zending ontstaan dan vragen wij u ons op de hoogte te brengen middels het sturen van een e-mail met foto's van de beschadigde verzending.

* Op vrijdag is er een uitzondering, voor 15:00 uur besteld, zaterdag in huis. Mocht er onverhoopt vertraging ontstaan bij de vervoerder, dan kunnen wij hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden.

Transport van zware en breekbare goederen

Het transport van breekbare goederen zoals T5 buizen en zware goederen zoals emmers zout / zakken zand worden voor het standaard tarief verzonden. Zelfs tot wel 100KG! Gratis verzending vanaf € 50,- naar zowel Nederland als België.

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *