Vanaf €50 gratis levering NL & BE
Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-22:00)

Betaalinformatie

Snel en veilig betalen via onze SSL beveiligde internetkassa.

Ocean Store wil niets liever dan dat u op uw gewenste, betrouwbare en veilige manier kunt betalen. Omdat wij graag klanten in zoveel mogelijk landen en op zoveel mogelijk manieren willen bedienen accepteren wij een grote reeks aan betaalmethodes. Hieronder ziet u alle betaal methodes die wij accepteren.

Betalen met iDEAL bij Ocean Store iDEAL
Betalen met PayPal bij Ocean Store PayPal
Betalen met Creditcard bij Ocean Store Creditcard
Betalen met IBAN bij Ocean Store IBAN
Betalen met SEPA bij Ocean Store SEPA / Bank overboeking
Betalen met Bancontact bij Ocean Store BANCONTACT
Betalen met Sofort banking bij Ocean Store Sofort
Klarna, koop nu, betaal later Klarna, koop nu, betaal later
Goederen afhalen en contant betalen bij Ocean Store Contant bij afhalen

iDeal

U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiliging methodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode door onze Nederlandse klanten. Voor een iDEAL transactie brengen wij geen extra kosten in rekening.

Paypal

PayPal is een online betaalservice waarmee u als consument beschermd en vertrouw online aankopen kunt doen bij Ocean Store. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. In tegenstelling tot 99% van alle andere webshops brengt Ocean Store voor een PayPal transactie geen extra kosten in rekening. Wel stellen wij, gezien de hoge commissie op een transactie het op prijs dat u indien mogelijk een andere betaalmethode kiest.

Creditcard

U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiliging methodes van uw creditcard maatschappij. In tegenstelling tot 99% van alle andere webshops brengt Ocean Store voor een Creditcard transactie geen extra kosten in rekening. Wel stellen wij, gezien de hoge commissie op een creditcard transactie het op prijs dat u indien mogelijk een andere betaalmethode kiest.

SEPA / IBAN overboeking

Bestellingen kunnen betaald worden via IBAN vanuit alle SEPA-land? Buitenlandse betalingen van en naar SEPA-landen doet u met IBAN. Deze betaalmethode kan door klanten uit 32 verschillende landen gebruikt worden echter wordt deze vrijwel nooit gebruikt vanwege de vertraging in de transactie.

Bancontact

Bancontact, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode door onze Belgische klanten. Voor een Bancontact transactie brengen wij geen extra kosten in rekening.

Sofort banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. Sofort is de meest gebruikte betaalmethode door onze Duitse klanten. Voor een Sofort transactie brengen wij geen extra kosten in rekening.

Klarna, koop nu, betaal later

Klarna is een betaalmethode die in enkele landen geaccepteerd wordt. U kunt goederen nu bestellen, Klarna schiet het bedrag voor u voor. U betaald vervolgens later het bedrag aan Klarna. Doorgaans is dit 14 dagen na de bestelling.

Vooraf overschrijven

U ontvangt na uw bestelling van ons een orderbevestiging met daarin alle benodigde informatie m.b.t. bankoverschrijving. Deze orderbevestiging bevat tevens ook een link om terug te keren naar onze internetkassa om alsnog op een andere manier te betalen. Vermeld bij uw betaling uw ordernummer. Na ontvangst van uw betaling verzenden wij uw bestelling binnen de aangegeven levertermijn, in de regel is het daarna binnen ca. 24 tot 48 uur bij u.

Contant (alleen bij afhalen)

Als u het bestelde zelf wilt afhalen dan kunt u hiervoor kiezen als laatste stap in het bestelproces op de website. Voordat u de bestelling bij ons persoonlijk komt afhalen - let dan op volgende punten:

  • U betaald contant, en gepast (wij hebben geen wisselgeld op kantoor)
  • U heeft van ons per E-mail of telefonisch bericht ontvangen dat uw bestelling voor het afhalen klaar ligt op ons kantoor in Dordrecht.

Verzending

  • Boven de € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad
    Voor 16:00 besteld, morgen in huis*