Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Easylife Halt parasites 200ml.

Werkzaam tegen witte stip in zeewater Easy Life Halt Parasites is bijzonder werkzaam tegen zeewater...

LET OP! Easylife Halt parasites 200ml. is niet meer leverbaar. Een uitstekend alternatief is Prodibio Worms en Parasites of Easy Life Voogle
Halt-Parasites is vervangen door Voogle.

Waarom is Halt-Parasites vervangen door Voogle?

Resistentie tegen antibiotica

Het is bekend dat het gebruik van antibiotica bij dieren steeds problematischer wordt. Het aantal resistente ziekteverwekkers neemt snel toe en vormt een groot probleem voor de publieke gezondheid. Zelfs in de aquaristiek wordt dit probleem steeds zichtbaarder: er is bijvoorbeeld een alarmerende toename van resistente stammen van Ichthyophtirius multifiliis (witte stip).

Verbod op antibiotica per 1 januari 2013!

In veel landen staat het vrije gebruik van antibiotica al ter discussie. Nederland gaat nu ook over tot het verbod van de vrije verkoop van antibiotica in de dierenspeciaalzaken. De zogenaamde ‘vijf grams regeling’ komt te vervallen. Per 1 januari 2013 mogen producten waarin antibiotica als werkzame stof aanwezig zijn, niet langer verkocht worden in de dierenspeciaalzaken.

Voogle als alternatief voor Halt-Parasites

Voogle is een uitstekend alternatief om medicijngebruik te voorkomen. Zelfs als vissen al ziek zijn, is Voogle nog in staat om de vis te helpen om de pathogenen te bestrijden. Voogle kan keer op keer gebruikt worden zonder enige zorg over eventuele resistentie of een verbod op verkoop.

Werkzaam tegen witte stip in zeewater Easy Life Halt Parasites is bijzonder werkzaam tegen zeewaterstip (Cryptocaryon irritans) en koraalvisziekte (Oodinium ocellatum) in zeewateraquaria.

Easy-Life Halt Parasites

Werkzaam tegen witte stip in zeewater

Easy Life Halt Parasites is bijzonder werkzaam tegen zeewaterstip (Cryptocaryon irritans) en koraalvisziekte (Oodinium ocellatum) in zeewateraquaria.

Dosering

Easy-Life Halt Parasites is te verkrijgen in 100ml (behandelt tot 1200 liter water) en 200ml (behandelt tot 2400 liter water) flessen.

Gebruiksaanwijzing

Schudden voor gebruik!
UV-lamp en ozonisator uitzetten. Actief kool en eventueel andere aanwezige adsorberende materialen verwijderen uit het filter. De eiwitafschuimer en beluchting moeten tijdens de behandeling aan blijven.

Doseeradvies

Op dag 1, 4, 7, 10 en 13 circa 30 druppels per 100 liter water toevoegen. Bij ernstige gevallen de eerste dosering (op dag 1) verdubbelen. 20 druppels = 1 ml.
Absoluut veilig voor lagere dieren en het biologisch filter. Bevat geen koper. Geen andere producten tijdens de behandeling aanwenden! Na afloop van de behandeling het water verversen. Het aquarium kan daarna met een dubbele dosering Easy-Life Vloeibaar Filtermedium behandeld worden om de productresten te verwijderen. De waterkwaliteit wordt hierdoor sterk verbeterd en de vissen herstellen bijzonder snel.

Bewaaradvies

De fles met bijsluiter in de originele verpakking in het donker bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Niet gebruiken bij dieren, die voor consumptie bestemd zijn.

Easylife Halt parasites 200ml.
Easylife Halt parasites 200ml.

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
  • Easylife Halt parasites 200ml.

    Nooit meer leverbaar
    € 11.99 € 8.99