Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

IceCap Backupbatterij v3

De IceCap Back-up Batterij V3 is een back-up batterij voor elke serieuze aquariumhobbyist die zijn of haar investering wil beschermen in het geval van een stroomstoring. In 4 - 6 uur zonder stroming i...

IceCap Backupbatterij v3

De IceCap Back-up Batterij V3 is een back-up batterij voor elke serieuze aquariumhobbyist die zijn of haar investering wil beschermen in het geval van een stroomstoring. In 4 - 6 uur zonder stroming in een aquarium kan de dood van waardevolle vissen en koralen veroorzaken. Extreem weer kan op elk moment toeslaan en we kunnen de uitkomst niet altijd voorspellen. Door een IceCap-batterijback-up toe te voegen, blijft de stroom van uw tank tot ~35 uur nadat de stroom uitvalt (~17 uur voor twee pompen). Voeg een tweede batterijback-up toe om de looptijd te verdubbelen.

Haak uw Maxspect Gyre-pomp aan de IceCap Interface-module, detecteert automatisch wanneer de stroom uitvalt en vertraagt de snelheid van de gyre met 30% om de levensduur van de batterij te verlengen. De module is achterwaarts compatibel en zal draaien op gyres die al op de markt zijn. Sluit uw 24v aquariumpomp aan op de IceCap Battery Backup voor continu gebruik tot 35 uur na stroomuitval. (Gemiddeld 50w bij 30% vermogen enkele pomp/enkele powercell).

Voordelen IceCap Backupbatterij v3

 • Reserve batterij
 • Tot 35 uur gebruik na stroomuitval
 • Voeg een tweede batterij toe om de gebruiksduur te verdubbelen
 • Wordt geleverd met 3 maten adapterfittingen
IceCap Backupbatterij v3
IceCap Backupbatterij v3

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *

Afbeeldingen

Blader door producten
 • IceCap Backupbatterij v3

  Nooit meer leverbaar
  € 189.00
IceCap Backupbatterij v3 is te vinden op de volgende, voor u mogelijk interessante productgroepen

Neptune Apex Aquariumcomputers

Stromingspompen & wavemakers