Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

1 LINK Module

Losse 1LINK module om WAV stromingspompen op aan te sluiten.

Wav 1 Link Power / Comm Module

1LINK Gemakkelijke, één-kliks installatie

De WAV is de eerste in de reeks van nieuwe aquariumproducten van Neptune Systems dat gebruikt maakt van deze nieuwe interface. Terwijl veel producten in de aquariumwereld draadloze technieken omarmen, heeft Neptune Systems gekozen voor een andere richting: een draad.

Draadloze communicatie van je smartphone of tablet is natuurlijk volstrekt logisch en dat omarmen te ook. Maar draadloze communicatie voor techniek die gebruikt wordt direct om of in het aquarium behoort niet draadloos te zijn, omdat het gewoonweg minder betrouwbaar is.

Onze filosofie is dat wanneer afstanden langer zijn - bijvoorbeeld een meter - draadloos een probleem zou kunnen zijn. En, ironisch genoeg, draadloos betekent niet minder draden. Je hebt nog steeds een snoer nodig om je apparaat van spanning te voorzien. Laten we ook vooral de configuratie niet vergeten: draadloze producten moeten gedynchroniseerd worden. Eindeloos op een knop drukken en lastige methodes om een product verbonden te krijgen (hopelijk niet die van je buurman).

Zelfs als er voordelen zouden zijn, betaal jij als klant de extra kosten die gemoeid zijn met het draadloze product.

Onze oplossing voor dit probleem is 1LINK. Het wordt 1LINK genoemd, omdat er maar 1 voedingsadapter nodig is, één module (voor maximaal 3 1LINK apparaten) en een één-kliks installatie van een kabeltje dat niet alleen zorgt voor de voeding van het product, maar ook zorgt voor de twee-weg-communicatie van en naar je Apex. Installatie is simpelweg klik-en-klaar.

Minder kabels, minder configureren, minder hoofdpijn en het beste voor jou als consument: minder duur.

1 LINK Module
1 LINK Module

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
  • Neptune Systems Wav 1 Link Power / Comm Module

    Levertijd 1-3 werkdagen
    € 190.00