Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Neptune Systems Energy Bar 632

Toen we besloten om een Energy Bar voor deze nieuwe Apex te maken, is deze helemaal opnieuw ontworpen. De Energy Bar 632 heeft niet alleen zes 220V AC-uitgangen, maar bevat ook een interne 100W 24VDC-...

Neptune Systems Energy Bar 632

Toen we besloten om een Energy Bar voor deze nieuwe Apex te maken, is deze helemaal opnieuw ontworpen. De Energy Bar 632 heeft niet alleen zes 220V AC-uitgangen, maar bevat ook een interne 100W 24VDC-voeding. Die voeding voedt drie ingebouwde 1LINK-poorten en twee 24VDC-accessoirepoorten. Elk afzonderlijk stopcontact heeft een onafhankelijke stroombewaking en er zijn individuele LED-indicatoren voor elke outlet. Deze LED geeft aan wanneer het stopcontact onder stroom staat. De LED knippert wanneer er sprake is van overbelasting.

De veiligheid van onze gebruiker staat hoog in het vaandel. Daarom ontwerpen we elk product volgens de geldende veiligheidsnormen. In het geval van de Energy Bar 632 zijn we een stap verder gegaan waardoor de Energy Bar 632 nu ook voldoet aan de CE-veiligheidsnormen.

Feedback van onze klanten heeft ertoe geleid dat onze Energy Bar een aantal significante ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Jarenlang is gevraagd om een stroomvoorziening te bieden voor alle individuele apparaten, maar dat was niet mogelijk zonder het product uit de markt te prijzen, tot nu!

Met deze nieuwe Energy Bar 632 weet u wanneer de pomp, skimmer, UV-apparaat of een ander apparaat niet goed werkt en kan er een waarschuwingsbericht worden verzonden. Dit stelt u in staat om problemen direct op te vangen wanneer ze zich voordoen en kunt u erger voorkomen.

Aangezien de Apex continu stroomverbruiksgegevens ontvangt van de Energy Bar 632, kan deze worden ingesteld om notificaties te melden wanneer een apparaat ongeregeldheden vertoont. Een voorbeeld is bijvoorbeeld een pomp die geen stroomverbruik vertoont. Of wanneer een skimmer een verstopte luchtleiding heeft omdat het stroomverbruik anders dan normaal. Deze stroompieken kunnen elk per individuele outlet worden ingesteld.

Met alle functionaliteiten van de Energy Bar 632 is deze bijna onmisbaar in uw aquarium. Voor een uitmuntend resultaat en goede gezondheid van uw vissen en koraal heeft u met de Energy Bar 632 een grote kans van slagen. De Energy Bar 632 is compatibel met de ApexEL Entry Level Kit en de Apex Lab Grade Kit

Voordelen Neptune Systems Energy Bar 632

 • Levert continu spanning aan uw Apex systeem
 • Houd je aquarium in optimale conditie en verkleint risico's.
 • Uw Apex systeem is ten alle tijden up-to-date van de laatste data
Neptune Systems Energy Bar 632
Neptune Systems Energy Bar 632

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
 • Neptune Systems Energy Bar 632

  Levertijd 1-2 weken
  € 355.00 € 285.00