Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

aquaVitro Eight Four

eight.four ™ levert een goed gebalanceerd (carbonaat / bicarbonaat) buffersysteem dat een toonaangevende pK van 8,6 oplevert, waardoor pH-onderhoud van 8,3-8,5 eenvoudig is. Een hogere pK verhoo...

aquaVitro Eight Four

Veel concurrerende buffers voor rifaquaria zijn gewoon natriumbicarbonaat. Dergelijke buffers hebben een pK van slechts 8,0 in zout water en zijn eenvoudigweg niet in staat om een ​​pH boven 8,0 te handhaven. De lage bufferende pK is een functie van de lage carbonaat / bicarbonaat-verhouding.

eight.four ™ levert een goed gebalanceerd (carbonaat / bicarbonaat) buffersysteem dat een toonaangevende pK van 8,6 oplevert, waardoor pH-onderhoud van 8,3-8,5 eenvoudig is. Een hogere pK verhoogt het vermogen van de buffer om onvermijdelijke zure bronnen in het water tegen te gaan. eight.four ™ zal de pH van de zee veilig verhogen terwijl de alkaliteit wordt aangepast. eight.four ™ bevat een geconcentreerde, uitgebalanceerde mix van bicarbonaat- en carbonaatzouten die zijn ontworpen om verstoorde buffersystemen te herstellen en de carbonaatalkaliteit te verhogen.

Als een alkaliteit van 6 meq / L is bereikt en een pH van ten minste 8,20 is bereikt, kan het systeem ionisch ongebalanceerd zijn. Controleer magnesiumgehaltes. Als magnesium laag is, gebruikt u ionen ™. Als de magnesiumspiegels echter binnen het optimale bereik liggen, is de bufferratio waarschijnlijk verstoord (de bufferverhouding verandert als een natuurlijk gevolg van het vermogen van de buffer om verzurende bronnen zoals organische zuren tegen te gaan). U kunt de pH verhogen zonder de alkaliteit te verhogen met behulp van Balance ™.

In tegenstelling tot concurrerende producten waarvoor een meerdaagse intervaldosering is vereist in combinatie met carbonaatsupplementen, kan eight.four ™ dagelijks worden toegediend en binnen enkele minuten na onze calcificatie ™, evenals in de balans ™ en ionen ™.

Voordelen van aquaVitro Eight Four

  • Levert een goed uitgebalanceerd buffersysteem dat een toonaangevende pK van 8,6 oplevert, waardoor pH-onderhoud van 8,3-8,5 eenvoudig is
  • Zal de pH van de zee veilig verhogen tijdens het aanpassen van de alkaliteit
aquaVitro Eight Four
aquaVitro Eight Four

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
  • aquaVitro Eight Four 350ml

    Nooit meer leverbaar
    € 14.99