Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

aquaVitro Ions

Net als calcium en strontium, wordt magnesium gebruikt bij de verkalking van skeletten van riforganismen. In veel gevallen wordt magnesium gebruikt in plaats van calcium voor calcificatie. Naast zijn ...

aquaVitro Ions

Net als calcium en strontium, wordt magnesium gebruikt bij de verkalking van skeletten van riforganismen. In veel gevallen wordt magnesium gebruikt in plaats van calcium voor calcificatie. Naast zijn rol in verkalking, wordt magnesium ook gebruikt door organismen variërend van bacteriën tot koraalalgen en vissen.

Hoe weet je zeker dat magnesiumgehaltes tekortschieten? Er zijn een paar aanwijzingen; sterk uitgeputte magnesiumspiegels (lager dan 800 mg / L) kunnen een verlaagde pH-waarde veroorzaken en een onvermogen om de juiste calciumspiegels te handhaven (meer bij ionische onbalans). De beste manier om te bepalen of u een magnesiumsupplement nodig hebt, is door te testen op het met behulp van een magnesiumtestkit zoals Seachem's Reef Status®: Magnesium & Carbonate en Borate Alkalinity.

Als u hebt vastgesteld dat uw magnesiumgehaltes laag zijn, is suppletie met ionen ™ noodzakelijk. ionen ™ herstelt magnesium door het meest geconcentreerde (90.000 mg / L), volledig opgeloste magnesium toe te passen en doet dit zonder toevoeging van ammoniak. Andere vloeibare magnesiumsupplementen bevatten inherent ammoniak omdat het bij hun productie gebruikte magnesiumchloride ammoniak bevat. Dit is een resultaat van de mechanismen voor het afleiden en / of produceren van magnesiumchloride. aquavitro heeft zich behoorlijk ingespannen om deze verontreiniging te verwijderen en een gepatenteerd proces maakt van ionen ™ het eerste en enige vloeibare magnesiumsupplement dat geen ammoniak bevat.

Het gebruik van volledig opgelost magnesium is van cruciaal belang. Sommige magnesiumsupplementen gebruiken een magnesiumbron die simpelweg niet oplosbaar is, dat wil zeggen, niet beschikbaar is. Dit betekent dat het nooit door riforganismen kan worden gebruikt en daarom geen waarde heeft. Als het product zelf melkachtig wit is of als de instructies de gebruiker ertoe aanzetten goed te schudden, wordt meer dan waarschijnlijk een aanzienlijke hoeveelheid magnesium niet gebruikt (hetzelfde geldt voor calciumproducten). ionen ™ omvat ook strontium en boor in de NSW-verhouding van 1,7: 1 om ionische onbalans met langdurig gebruik te voorkomen.

Voordelen van aquaVitro Ions

  • Herstelt magnesium door het meest geconcentreerde (90.000 mg / L), volledig opgeloste magnesium toe te passen
  • Eerste en enige vloeibare magnesiumsupplement dat geen ammoniak bevat
aquaVitro Ions
aquaVitro Ions

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
  • aquaVitro Ions 350ml

    Net als calcium en strontium, wordt magnesium gebruikt bij de verkalking van skeletten van riforganismen. In veel gevallen wordt magnesium gebruikt in plaats van calcium voor calcificatie. Naast zijn ...
    € 15.80