Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

AquaVitro Balance

Balance™ is een geoptimaliseerde mix van natrium- en kaliumhydroxiden met een NSW-verhouding (27: 1) van natrium tot kalium om ionische onbalans met langdurig gebruik te voorkomen....

AquaVitro Balance

Een frequent voorkomend verschijnsel in rifsystemen is een lage pH, terwijl calcium en alkaliteit op een optimaal niveau zijn. Til een en de anderen kunnen vallen. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is een onjuiste carbonaat / bicarbonaat-verhouding. De bufferverhouding verandert als een natuurlijk gevolg van het vermogen van de buffer om verzurende bronnen zoals organische zuren (geproduceerd op natuurlijke wijze uit afval) tegen te gaan of geïntroduceerd van niet-pH-gecontroleerde houderijproducten. In dit geval zou het toevoegen van meer buffer onnodig leiden tot een stijging van de alkaliteit en een daling van het calcium. Het eerste product in zijn soort, balance ™, beëindigt dit wipeffect. Het herstelt deze verhouding door bicarbonaat om te zetten in carbonaat om een ​​hogere pH te bereiken zonder het calciumniveau te beïnvloeden.

Balance™ is een geoptimaliseerde mix van natrium- en kaliumhydroxiden met een NSW-verhouding (27: 1) van natrium tot kalium om ionische onbalans met langdurig gebruik te voorkomen.

aquavitro® biedt andere oplossingen die zijn ontworpen om de unieke uitdaging van het verhogen van de pH in een rifomgeving aan te pakken. ionen ™ pakt het probleem van laag magnesium aan dat een oorzaak is van lage buffering van pK en pH. eight.four ™ behandelt tekortkomingen in pK die worden aangetroffen in concurrerende producten door een goed uitgebalanceerd (carbonaat / bicarbonaat) buffersysteem te bieden.

Voordelen van AquaVitro Balance

 • Brengt de carbonaatbuffersysteemverhouding in evenwicht
 • Verhoogt de pH zonder calcium en alkaliteit te beïnvloeden
 • Hydroxidemengsel
AquaVitro Balance
AquaVitro Balance

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
 • AquaVitro Balance 350ml

  Balance™ is een geoptimaliseerde mix van natrium- en kaliumhydroxiden met een NSW-verhouding (27: 1) van natrium tot kalium om ionische onbalans met langdurig gebruik te voorkomen.
  € 15.80