Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Teco TK150 koeler voor tropisch aquarium tot 150 ltr.

De TK150 Teco koelers staan voor hoogwaardige technologie, Italiaanse style, ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties.

SKU : TK150 Teco koelers staan voor hoogwaardige technologie, Italiaanse style en know-how, ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties. De TK 150 aquarium koeler is onderdeel van de nieuwe productlijn van Teco en is geschikt voor aquaria tot 150 liter water. Deze koeler is vanaf de basis compleet opnieuw ontworpen en is compacter, efficiënter en zuiniger dan zijn voorganger, de Teclima TR5.

Teco TK 150 Koeler

Teco koelers staan voor hoogwaardige technologie, Italiaanse style en know-how, ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties. De TK 150 aquarium koeler is onderdeel van de nieuwe productlijn van Teco en is geschikt voor aquaria tot 150 liter water. Deze koeler is vanaf de basis compleet opnieuw ontworpen en is compacter, efficiënter en zuiniger dan zijn voorganger, de Teclima TR5.

Teco koeler voor tropisch aquarium tot 150 ltr.
Teco koeler voor tropisch aquarium tot 150 ltr.

Efficiënte Koelingstechnologie

Teco koelers garanderen hoge prestaties door het exclusieve gebruik van internationaal erkende, hoogwaardige compressoren en hoog rendement, gepatenteerde titanium wisselaars. Door de combinatie van deze technologieën zijn Teco koelers niet alleen stiller, maar hebben ook de hoogste COP-Coefficient Of Performance, die bijdraagt tot aanzienlijke energiebesparingen.

Digitale Thermostaat

Teco koelers zijn voorzien van een intuïtieve, eenvoudig te gebruiken digitale temperatuurregelaar. De temperatuur detectie is zeer nauwkeurig en heeft een resolutie van 0,1 ° C. De temperatuur is instelbaar van 0° tot 35° C en er is een gesloten temperatuurcontrolesysteem met hoge nauwkeurigheid en laag differentiaal (0,5 ° C). De temperatuur kan in ° C of ° F worden weergegeven en de controller is tevens voorzien van veiligheidsalarmen.

Efficiënt Ontwerp

Deze aquarium koeler wordt met zijn innovatieve design gekenmerkt door een solide basisstructuur, speciaal ontworpen voor maximum bescherming tegen roest. Het compacte maar toch uiterst functionele ontwerp maakt deze aquarium koeler ook ideaal voor beperkte ruimten.

Unieke Productkenmerken

Het innovatieve TECOair systeem maakt het mogelijk om de luchtuitstroomopening naar de gewenste richting te draaien, waardoor de ventilatie van de koeler en warmte-uitstoot in een kast/meubel kan worden geoptimaliseerd. De TK 1000 aquarium koeler is tevens voorzien van een nieuwe, vereenvoudigde luchtfilter. Het luchtfilter bevindt zich nu aan de voorkant van de unit (in plaats van onderin zoals voorheen het geval was) en is magnetisch gekoppeld voor gemakkelijke en snelle onderhoud. De tegenwoordig standaard ingebouwde verwamingselement zorgt ervoor dat de TK 1000, in elk situatie, uw aquariumwater stabiel en op temperatuur kan houden zonder het behulp van extra techniek. Als laatste maken de innovatieve slangklemmen het mogelijk om de slangen van de koeler gemakkelijk en veilig af te koppelen voor onderhoud.

Specificaties

 • Voeding 230V-50Hz
 • Verbruik (koelen) 150 W
 • Verbruik (verwarmen) -
 • Koelingscapaciteit* 250 W
 • Koelmiddel R134a
 • COP** 1,6
 • Min. doorstroming 400 L/h
 • Maximum druk 0,5 bar
 • Aanbevollen aquariumgrootte* tot 150 liter
 • Afmetingen 215 mm x 361 mm x 315 mm (h)
 • Gewicht 12,2 kg
 • Aansluitingen 1/2" – 12mm int. slang diameter

* Watertemperatuur 25°C – Kamertemperatuur 30°C – Verwarming belasting (pompen, verlichting enzovoort) 0,5 W / liter ** Coefficient Of Performance

Voor meer informatie:
TecoOnline.eu

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
 • Teco koeler TK150

  De Teco koeler TK150 staan voor hoogwaardige technologie, Italiaanse style en know-how, ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties. De Teco TK 150 aquarium koeler is onderdeel van de nieuwe productlijn va...
  € 369.00 € 399.00
 • Teco koeler TK150 complete set met slang en pomp

  Complete gebruiksklare set : Teco koeler TK150 + 5m slang + Tunze silence 800L pomp. De Teco koeler TK150 staan voor hoogwaardige technologie, Italiaanse style en know-how, ongeëvenaarde kwaliteit en...
  € 379.00 € 429.99
U heeft de volgende producten recent bekeken.