Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Teco TK 500 koeler voor tropisch aquarium tot 500 ltr.

De TK 500 aquarium koeler is onderdeel van de nieuwe productlijn van TECO, TANK, beschikt standaard ...

De TK 500 aquarium koeler is onderdeel van de nieuwe productlijn van TECO, TANK, beschikt standaard over een verwarmingselement en is geschikt voor aquaria tot 500 liter water.

TECO koelers staan voor hoogwaardige technologie, Italiaanse style en know-how, ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties.

De TK 500 aquarium koeler is onderdeel van de nieuwe productlijn van TECO, TANK, beschikt standaard over een verwarmingselement en is geschikt voor aquaria tot 500 liter water.

Deze koeler is vanaf de basis compleet opnieuw ontworpen en is compacter, 10% efficiënter en zuiniger dan zijn voorganger, de Teclima TR10.

Teco koeler voor tropisch aquarium tot 500 ltr.
Teco koeler voor tropisch aquarium tot 500 ltr.

Efficiente koelingstechniek

TECO koelers garanderen hoge prestaties door het exclusieve gebruik van internationaal erkende, hoogwaardige compressoren en hoog rendement, gepatenteerde titanium wisselaars. Door de combinatie van deze technologieën zijn TECO koelers niet alleen stiller, maar hebben ook de hoogste COP-Coefficient Of Performance, die bijdraagt tot aanzienlijke energiebesparingen.

Digitale thermostaat

TECO koelers zijn voorzien van een intuïtieve, eenvoudig te gebruiken digitale temperatuurregelaar. De temperatuur detectie is zeer nauwkeurig en heeft een resolutie van 0,1 ° C. De temperatuur is instelbaar van 0° tot 35° C en er is een gesloten temperatuurcontrolesysteem met hoge nauwkeurigheid en laag differentiaal (0,5 ° C). De temperatuur kan in ° C of ° F worden weergegeven en de controller is tevens voorzien van veiligheidsalarmen.

Efficient ontwerp

Deze aquarium koeler wordt met zijn innovatieve design gekenmerkt door een solide basisstructuur, speciaal ontworpen voor maximum bescherming tegen roest. Het compacte maar toch uiterst functionele ontwerp maakt deze aquarium koeler ook ideaal voor beperkte ruimten.

Unieke productkenmerken

Het innovatieve TECOair systeem maakt het mogelijk om de luchtuitstroomopening naar de gewenste richting te draaien, waardoor de ventilatie van de koeler en warmte-uitstoot in een kast/meubel kan worden geoptimaliseerd.

De TK 500 aquarium koeler is tevens voorzien van een nieuwe, vereenvoudigde luchtfilter. Het luchtfilter bevindt zich nu aan de voorkant van de unit (in plaats van onderin zoals voorheen het geval was) en is magnetisch gekoppeld voor gemakkelijke en snelle onderhoud.

De tegenwoordig standaard ingebouwde verwamingselement zorgt ervoor dat de TK 500, in elk situatie, uw aquariumwater stabiel en op temperatuur kan houden zonder het behulp van extra techniek.

Als laatste maken de innovatieve slangklemmen het mogelijk om de slangen van de koeler gemakkelijk en veilig af te koppelen voor onderhoud.

Afmetingen van de Teco TK 500

Afmetingen in inches 12.2" x 12.2" x 16.38"

Afmetingen in cm 31 cm x 31 cm x 41.6 cm

LET OP! TECO TK 500, 1000 en 2000 koelers worden nu zonder verwarming geleverd. Modellen met verwarming zijn niet meer verkrijgbaar. Deze types voldoen aan de nieuwste CE-Standard en F-Gas regulation voorwaarden met lager energie verbruik en betere koelingsprestaties dan de voorganger modellen.

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
 • Teco koeler TK500

  De Teco koeler TK 500 aquarium koeler is onderdeel van de nieuwe productlijn van TECO, TANK, beschikt standaard over een verwarmingselement en is geschikt voor aquaria tot 500 liter water.
  € 568.99 € 649.00
 • Teco koeler TK500 complete set met slang en pomp

  Complete gebruiksklare set : Teco koeler TK500 + 5m slang + Tunze silence 800L pomp. De Teco koeler TK 500 aquarium koeler is onderdeel van de nieuwe productlijn van TECO, TANK, beschikt standaard ove...
  € 579.99 € 689.00