Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Hydor Koralia 900 - nano pomp

In het zeewateraquarium zijn de pompen geschikt voor ca. 20 - 100 liter aquaria. In zoetwater aquaria van ca. 20 - 200 liter bekkeninhoud....

Hydor Koralia 900 - nano pomp

Door middel van de modernste technologie zorgen Hydor stromingspompen voor een natuurlijke watercirculatie in het aquarium. In vele zoet- en zeewateraquaria is een zachte en brede stroming goed voor de daarin verzorgde levende wezens. Middels de gepatenteerde magneet-zuignap bevestiging is de pomp gemakkelijk in het aquarium aan te brengen en bijna in alle richtingen te draaien.

In zeewateraquaria wordt zo de natuurlijke stroming in het koraalrif gesimuleerd, natuurgetrouwe stroming verzorgt de vastzittende koralen van voedingstoffen en ook de overige zeewaterbewoners profiteren daarvan door een hoger zuurstofgehalte in het water.

Maar niet alleen in zoutwater, ook in zoetwater aquaria kunnen Hydor stromingspompen voor een verbetering van het aquariummilieu zorgen. Veel tropische siervissen komen oorspronkelijk uit stromingsrijke rivieren. Met een stromingspomp kan voor deze soorten een natuurlijke omgeving geschapen worden. Ook baars uit het Malawi- of Tanganjika meer reageert doorgaans zeer positief op tijdelijk sterke stroming in het aquarium.

Zowel in het zoetwateraquarium als ook in het zeewateraquarium zorgen de pompen voor een betere omwenteling van de aquariuminhoud en verbeteren zo de zuurstofverzorging van alle bewoners. In de richting van het wateroppervlak afgestelde stromingspompen kunnen het lastige azijnmoer voorkomen .

De stromingspompen zijn in twee prestatie niveaus verkrijgbaar, 900 liter per uur en 1600 liter per uur.

 • In het zeewateraquarium zijn de pompen geschikt voor ca. 20 - 100 liter aquaria.
 • In zoetwater aquaria van ca. 20 - 200 liter bekkeninhoud.

Alle voordelen in één oogopslag:

 • Stromingspompen met zachte, brede stroming voor een natuurlijke omstandigheden
 • Extreem stil
 • Geschikt voor zoet- en zeewater
 • Gepatenteerde magneet-zuignap bevestiging
 • Flexibele plaatsing dankzij de draaibare bevestiging

Video Hydor Koralia 900 - nano pomp

Engelse omschrijving CIRCULATION PUMP KORALIA NANO 900 EU

HYDOR CIRCULATION PUMPS: KORALIA NANO The Koralia Nano circulation pump by Hydor, is a very efficient product , quiet and with an attractive design. It presents unique compactness with a minimal visual impact in the aquarium . The design of this circulation pump is based on easy handling and easy installation. The magnet- suction cup support system patented by Hydor, allows a positioning of the pump versatile and secure. Koralia Nano is characterized by extremely small dimensions that do not exceed 6 cm in length. The ball joint at the base of the pump, allows the hobbyists to direct the flow quickly and precisely. The special design of this circulation pump can create a flow that is dispersed throughout all the aquarium, without being aggressive, preserving the most fragile life forms that are located inside the aquarium. This circulation pump is equipped with saving-fish grid.

Hydor Koralia 900 - nano pomp
Hydor Koralia 900 - nano pomp

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *

Afbeeldingen

Blader door producten
 • Hydor Koralia 900 - nano pomp

  In het zeewateraquarium zijn de pompen geschikt voor ca. 20 - 100 liter aquaria. In zoetwater aquaria van ca. 20 - 200 liter bekkeninhoud.
  € 26.99 € 28.95