Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Hanna Zakformaat fotometer voor pH, alkaliniteit, calcium, nitraat, nitriet en fosfaat in zeewater

Meet 6 belangrijke parameters met één fotometer! Meet pH, alkaliniteit, calcium, nitraat, nitriet en fosfaat in zeewater...

Hanna Zakformaat fotometer voor pH, alkaliniteit, calcium, nitraat, nitriet en fosfaat in zeewater

Meet 6 belangrijke parameters met één fotometer! Meet pH, alkaliniteit, calcium, nitraat, nitriet en fosfaat in zeewater

De HI97105 is een compacte en veelzijdige multiparameter fotometer ontworpen om pH, alkaliniteit, calcium, nitraat, nitriet en fosfaat te bepalen in zeewateraquaria en mariene biologietoepassingen. De HI97105 profiteert van Hanna Instruments' jarenlange ervaring als fabrikant van laboratoriuminstrumenten voor wateranalyse. De fotometer heeft een geavanceerd optisch systeem dat gebruik maakt van een led en een smalbandinterferentiefilter die nauwkeurige en herhaalbare metingen mogelijk maakt.

Deze dompeldichte meter is uiterst intuïtief en gebruiksvriendelijk, met een helpmodus die u stap voor stap begeleidt.

 • CAL Check
 • Geavanceerd optisch systeem met optische filters voor hoge nauwkeurigheid
 • IP67 behuizing
 • Logt de laatste 50 metingen
 • Reactietimer
 • Indicatie batterijstatus en automatische uitschakeling
 • Helpmodus met stapsgewijze instructies

Het referentiesysteem compenseert eventuele drift als gevolg van stroomfluctuaties of veranderingen in de omgevingstemperatuur. Met een led-lichtbron verkrijgt u snel een stabiele meting. Een referentiedetector en een focuslens elimineren eventuele fouten ontstaan door de lichtbron of imperfectie van de glazen cuvet. De relatief lange weglengte van de monstercuvet garandeert nauwkeurige metingen, zelfs bij lage absorptie.

Het optische systeem is afgesloten van stof, vuil en water van buitenaf. De meter maakt gebruik van een exclusief vergrendelingssysteem om ervoor te zorgen dat de cuvetten elke keer in dezelfde positie in de houder worden geplaatst.

CAL Check™

Hanna Instruments' exclusieve CAL Check-functie zorgt voor prestatieverificatie en kalibratie van de meter volgens NIST. Onze CAL Check-standaardcuvetten zijn ontwikkeld om een specifieke absorptiewaarde bij desbetreffende golflengte te simuleren om de nauwkeurigheid van de metingen te verifiëren. Het CAL Check-display leidt de gebruiker stap voor stap door het validatieproces en de gebruikerskalibratie.

Helpfunctie

De ingebouwde hulp leidt u stap voor stap door het meetproces. Het omvat alle stappen die nodig zijn voor monstervoorbereiding, vereiste reagentia en hoeveelheden.

Stabiele lichtbron

Het interne referentiesysteem van deze fotometers compenseert voor eventuele drift als gevolg van stroomfluctuaties of veranderingen in de omgevingstemperatuur. Met een stabiele lichtbron zijn de meetwaarden snel en stabiel tussen de blanco (nul) meting en monstermeting.

Intuïtieve weergave

Deze fotometer is ontworpen met een verlicht display met virtuele toetsen, een batterijstatusindicator en foutmeldingen. De gekozen parameter en gebruikte methode worden samen met de meetwaarde weergegeven.

Batterijstatus

Deze meters maken gebruik van drie AA-batterijen waarmee ongeveer 800 metingen kunnen worden gedaan. De meter schakelt automatisch uit na 15 minuten inactiviteit om de batterij te sparen. Een indicator geeft de resterende levensduur van de batterij aan.

Levering

Geleverd met 2 cuvetten, batterijen, kwaliteitscertificaat en handleiding

Hanna Zakformaat fotometer voor pH, alkaliniteit, calcium, nitraat, nitriet en fosfaat in zeewater
Hanna Zakformaat fotometer voor pH, alkaliniteit, calcium, nitraat, nitriet en fosfaat in zeewater

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *

Afbeeldingen

Blader door producten
 • Hanna Zakformaat fotometer voor pH, alkaliniteit, calcium, nitraat, nitriet en fosfaat in zeewater

  Levertijd meer dan 2 weken
  € 415.99