Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Hanna Checker pocket fotometer Nitriet

Hanna Checker pocket fotometer Nitriet. Deze Hanna checker Nitriet pocket HI764 (ultra laag meetbereik) fotometer is speciaal ontworpen voor het meten van nitriet voor zout- en zoetwater. De Hanna che...

Hanna Checker pocket fotometer Nitriet

Deze Hanna checker Nitriet pocket HI764 (ultra laag meetbereik) fotometer is speciaal ontworpen voor het meten van nitriet voor zout- en zoetwater. De Hanna checkers zijn vele malen nauwkeurig dan de “ouderwetse testkits en teststrips en de resultaten worden digitaal weergegeven. Ze zijn licht en dus makkelijk om nitriet waarden in zoet- en zoutwater te meten. Digitaal meten is de toekomst. De digitale meter nauwkeurig en makkelijk af te lezen. Bovendien is dit volgens de erkende diazotisatie methode 354.1.

De HI 764 is geleverd met 2 meetkuvetten, een 1,5V AAA batterij, 6 reagentia voor nitriet en Nederlandstalige handleiding. *De reagentia zijn in poedervorm omwille van betere stabiliteit en langere bewaartijd.

Hanna checker Nitriet

Eindelijk is het dan zo ver, een serie digitale meters die geweldig populair zijn. Heb jij ze al? De Hanna checkers zijn inmiddels erg populair bij vijver- en aquaria-liefhebbers. Niet zo gek aangezien het geknutsel me kits en strips niet altijd even makkelijk gaat. Hanna heeft inmiddels diverse pocket checkers ontwikkeld die digitaal aangeven wat de waarde is per categorie. Bekijk hier welke soorten er op dit moment bij ons te verkrijgen zijn.

De HANNA HI 764 Checker®HC overbrugt de kloof tussen eenvoudige chemische testkits en professionele instrumentatie. Chemische testkits zijn niet erg nauwkeurig, terwijl professionele instrumentatie honderden dollars kan kosten en tijdrovend kan zijn om te kalibreren en te onderhouden. De HANNA HI 764 Checker®HC is nauwkeurig en betaalbaar.

De HI 764 Checker®HC draagbare handheld-colorimeter heeft een resolutie van 1 ppb en maakt gebruik van een aanpassing van EPA Diazotization-methode 354.1.

De voorgevormde stijl van deze Checker®HC past perfect in je handpalm en zak en het grote LCD-scherm is gemakkelijk te lezen. De automatische uitschakelfunctie zorgt ervoor dat de levensduur van de batterij niet wordt afgevoerd als u vergeet deze uit te schakelen.

De HI 764 Checker®HC is extreem eenvoudig te gebruiken. Ten eerste, nul het instrument met uw watermonster. Voeg vervolgens het reagens toe. Plaats als laatste de injectieflacon in de HI 764 Checker®HC, druk op de knop en lees de resultaten. Het is zo makkelijk.

In de verpakking

HI 764 Checker®HC wordt geleverd met monstercuvetten met doppen (2), poederreagentia voor nitriet (6), batterij en instructies.

Hanna Checker pocket fotometer Nitriet
Hanna Checker pocket fotometer Nitriet

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *

Kenmerk(en)

Watertype : Zoet Watertype : Zout
Blader door producten
  • Hanna Checker pocket fotometer Nitriet

    Hanna Checker pocket fotometer Nitriet. Deze Hanna checker Nitriet pocket HI764 (ultra laag meetbereik) fotometer is speciaal ontworpen voor het meten van nitriet voor zout- en zoetwater. De Hanna che...
    € 65.00 € 84.99
U heeft de volgende producten recent bekeken.