Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Aquarium siliconenkit transparant tube

Zwaluw Aqua-Silicone, hoge modulus, is een veilige één component siliconenafdichtingskit voor de bouw van zoet- en zoutwateraquaria. Na aanbrengen reageert de siliconenkit met de luchtvochtigheid en vormt een duurzame rubberen afdichting

LET OP! Aquarium siliconen kit transparant 80ml. is niet meer leverbaar. Voor een goed alternatief zie onze Hobby Siliconenkit (zwart of transparant).

Aquarium siliconen kit transparant 80ml.

Zwaluw Aqua-Silicone, hoge modulus, is een veilige één component siliconenafdichtingskit voor de bouw van zoet- en zoutwateraquaria. Na aanbrengen reageert de siliconenkit met de luchtvochtigheid en vormt een duurzame rubberen afdichting.

Zwaluw Aqua-Silicone kan worden gebruikt als lijm en afdichting voor volledig glazen constructies zoals aquaria en terraria. Tussen glazen gevelplaten van gebouwen. Het product hecht uitstekend aan glas, zonder primer. Zwaluw Aqua-Silicone is volledig uitgehard niet giftig voor vissen. Geadviseerd wordt om tussen de zijkanten en tussen de zijkant en de bodem een voeg aan te houden van 1 à 2 mm dikte. Interne hoeken afwerken als driehoekige voeg van 3 tot 5 mm afhankelijk van het waterniveau. De afdichtingskit moet volledig uitgehard zijn, met een uithardingstijd van ongeveer 1 week, voordat het verplaatst kan worden of gevuld met water. Nadat de kit is uitgehard dient het aquarium verschillende keren te worden gespoeld met water.

Aquarium siliconenkit transparant tube
Aquarium siliconenkit transparant tube

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
  • Aquarium siliconenkit transparant tube

    Aquarium siliconenkit transparant tube 80ml. Zwaluw Aqua-Silicone, hoge modulus, is een veilige één component siliconenafdichtingskit voor de bouw van zoet- en zoutwateraquaria. Na aanbr...
    € 4.99 € 5.95