Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Aquarium siliconenkit transparant

NKF AQUA STRONG Elastische één-component siliconenkit voor het (zee)aquarium , terrarium en vitrines bouw.

NKF AQUA STRONG transparant, is een veilige één component siliconenafdichtingskit voor de bouw van zoet- en zoutwateraquaria. Na aanbrengen reageert de siliconenkit met de luchtvochtigheid en vormt een duurzame rubberen afdichting.

NKF AQUA STRONG  Aquarium siliconenkit kan worden gebruikt als lijm en afdichting voor volledig glazen constructies zoals aquaria en terraria. Tussen glazen gevelplaten van gebouwen. Het product hecht uitstekend aan glas, zonder primer.

NKF AQUA STRONG Aquarium siliconenkit is volledig uitgehard niet giftig voor vissen. Geadviseerd wordt om tussen de zijkanten en tussen de zijkant en de bodem een voeg aan te houden van 1 à 2 mm dikte. Interne hoeken afwerken als driehoekige voeg van 3 tot 5 mm afhankelijk van het waterniveau. De afdichtingskit moet volledig uitgehard zijn, met een uithardingstijd van ongeveer 1 week, voordat het verplaatst kan worden of gevuld met water. Nadat de kit is uitgehard dient het aquarium verschillende keren te worden gespoeld met water.

Aquarium siliconenkit transparant
Aquarium siliconenkit transparant

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
  • Aquarium siliconenkit transparant

    Aquarium siliconenkit transparant koker 310ml. NKF AQUA STRONG Elastische één-component siliconenkit voor het (zee)aquarium , terrarium en vitrines bouw.
    € 7.99 € 9.49