Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

API Saltwater Liquid Master Test Kit

De API® SALTWATER MASTER TEST KIT meet de 4 belangrijkste zoutwaterparameters - pH, ammoniak, nitriet en nitraat - om eenvoudig de natuurlijke cyclus van uw aquarium te testen en om te helpen bij ...

API Saltwater Liquid Master Test Kit

De API® SALTWATER MASTER TEST KIT meet de 4 belangrijkste zoutwaterparameters - pH, ammoniak, nitriet en nitraat - om eenvoudig de natuurlijke cyclus van uw aquarium te testen en om te helpen bij het onderhouden van een bloeiend zoutwateraquarium. Testen is snel, gemakkelijk en nauwkeurig, levert nauwkeurige resultaten op en wordt geleverd met 4 reageerbuisjes met drukvaste doppen en een handige houder voor eenvoudig opbergen. Deze kit bevat ook een compleet, stapsgewijs instructieboekje met een kleurenkaart die informatie geeft over het corrigeren van onveilige watercondities. Elke SALTWATER MASTER TEST KIT kan meer dan 550 tests uitvoeren, zodat u het meeste uit uw kit kunt halen voor jarenlang snel en nauwkeurig water testen.

We raden u aan om elke week een paar minuten de tijd te nemen om uw aquariumomstandigheden in de gaten te houden en een betere onderwaterwereld voor uw vissen te creëren. Het testen van uw aquariumwater was nog nooit zo eenvoudig of nauwkeurig!

Maten

Bevat 550 tests en bevat 6 testoplossingen, gebruiksvriendelijke instructies, 4 reageerbuisjes en kleurenkaart

API Saltwater Liquid Master Test Kit
API Saltwater Liquid Master Test Kit

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
  • API Saltwater Liquid Master Test Kit

    Levertijd 1-2 weken
    € 47.12