Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

API F/S 5 In 1 Aquarium Test Strips

API® 5-in-1 aquariumteststrips zijn de snelle en gemakkelijke manier om de 5 belangrijkste waterparameters - pH, KH, GH, nitraat en nitriet - in één eenvoudige stap te testen.

API® 5-in-1 aquariumteststrips zijn de snelle en gemakkelijke manier om de 5 belangrijkste waterparameters - pH, KH, GH, nitraat en nitriet - in één eenvoudige stap te testen. Dompel gewoon een teststrip rechtstreeks in het aquarium en vergelijk de kleuren op de strip met de meegeleverde kleurenkaart om onzichtbare waterproblemen te voorkomen die schadelijk kunnen zijn voor vissen. Elke kit bevat gedetailleerde informatie over het interpreteren van de testresultaten en het corrigeren van onveilige watercondities.

We raden u aan om elke week een paar minuten de tijd te nemen om uw aquariumomstandigheden in de gaten te houden en een betere onderwaterwereld voor uw vissen te creëren. Het testen van uw aquariumwater was nog nooit zo eenvoudig of nauwkeurig!

25 testen per verpakking.

Voor meer informatie zie ook:
https://apifishcare.com/product/5-in-1-test-strips

Hoe werken API 5-IN-1 TESTSTRIPS?

Teststrips zijn een snelle en gemakkelijke manier om de waterwaarden van uw aquarium te testen! Dompel gewoon een strip in uw water en draai twee keer rond, verwijder dan de strip en houd hem plat om de kleurveranderingen te evalueren. Vergelijk deze kleuren met de kleurenkaart die wordt meegeleverd met API 5-IN-1 TESTSTRIPS en behandel uw water dienovereenkomstig.

Hoe nauwkeurig zijn API 5-IN-1 TESTSTRIPS?

API 5-IN-1 TESTSTRIPS zijn zeer nauwkeurig in het meten van waterparameters wanneer gebruikt zoals voorgeschreven.

API F/S 5 In 1 Aquarium Test Strips
API F/S 5 In 1 Aquarium Test Strips

Video API F/S 5 In 1 Aquarium Test Strips

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *

Afbeeldingen

Blader door producten
  • API F/S 5 In 1 Aquarium Test Strips

    Levertijd 1-2 weken
    € 16.99