Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Tropical Marine Power / Gel Formula

Een wereldprimeur van Tropical en een heel bijzondere traktatie voor uw huisdieren! Deze gelei imiteert de textuur van natuurlijke voedingscomponenten van omnivore zeevissen en ongewervelde zeedieren ...

Een wereldprimeur van Tropical en een heel bijzondere traktatie voor uw huisdieren! Deze gelei imiteert de textuur van natuurlijke voedingscomponenten van omnivore zeevissen en ongewervelde zeedieren en is daarom enorm populair. De gel maakt de bereiding van zinkend of drijvend voer mogelijk en is ontwikkeld als compleet voer. De combinatie van dierlijke en plantaardige ingrediënten dekt de dagelijkse behoefte aan essentiële aminozuren, onverzadigde vetzuren, vitamines en sporenelementen en macronutriënten. Gezonde groei en soortspecifieke ontwikkeling zijn het resultaat, de dieren zien er vitaal en robuust uit.

Bereiding

Vul het blik met water, roer de gewenste hoeveelheid voer erdoor met een lepel of pureer met een blender (afhankelijk van de gewenste textuur), giet in het deksel en laat in de koelkast ca. 1,5 tot 2,5 uur. Eén portie is tot wel 6 maanden houdbaar in de koelkast!

Analytische bestanddelen van het poeder

Ruw eiwit 60,0%, ruwe oliën en vetten 8,3%, ruwe celstof 3,0%, vocht 9,0%; analytische componenten van de gelei: ruw eiwit 22,0%, ruwe oliën en vetten 2,6%, ruwe celstof 1,0%, vocht 67,0%.

Informatie van de fabrikant: Bevat geen ingrediënten afkomstig van op het land levende dieren!

Bij de levering zijn een blik met deksel, 3 zakjes voer (elk 35 gram poeder), gebruiksaanwijzing.

Tropical Marine Power / Gel Formula
Tropical Marine Power / Gel Formula

Video Tropical Marine Power / Gel Formula

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *

Afbeeldingen

Blader door producten
  • Tropical Marine Power / Gel Formula 1000ml / 105gr.

    Levertijd 2-3 werkdagen
    € 28.49