Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Tropical - Marine Power Easy Anions

De 500 ml container Tropical Marine Power Easy Anions is een wetenschappelijk samengestelde aanvulling voor mariene omgevingen. De oplossing bevat jodium en fluoride, die essentieel zijn voor de gezon...

Tropical - Marine Power Easy Anions

De 500 ml container Tropical Marine Power Easy Anions is een wetenschappelijk samengestelde aanvulling voor mariene omgevingen. De oplossing bevat jodium en fluoride, die essentieel zijn voor de gezonde ontwikkeling van een grote verscheidenheid aan ongewervelde zeedieren zoals sponzen, manteldieren, schaaldieren en koralen.

Jodium draagt ​​in hoge mate bij aan het metabolisme van cellen in veel ongewervelde zeedieren en raakt voortdurend uitgeput in zeeaquaria als gevolg van consumptie door waterbewoners. Het is ook verantwoordelijk voor de schitterende blauwe kleuren van koraal en de ontwikkeling van schelpdieren in garnalen en krabben. Flourine helpt bij het bevorderen van gezonde processen tijdens de verkalking van steenkoralen.

De oplossing helpt de hoeveelheid zooxanthella in de weefsels van koraal onder controle te houden, wat helpt om hun natuurlijke kleuring op te helderen. Een klein tekort aan deze elementen is niet gevaarlijk voor koralen, maar kan hun conditie aantasten en hun groei remmen. In systemen waar de niveaus van nitraten (NO3-) en fosfaten (PO43-) lange tijd niet kunnen worden gedetecteerd, helpt Marine Power Easy Anions u om aantrekkelijke kleuren te bereiken, met name blauw en roze. Marine Power Easy Anions is samengesteld als aanvulling op de Marine Power Easy Kationen, daarom raden we aan om deze producten samen te gebruiken.

Dosering:

Voeg om de 4-5 dagen 20 ml (één volle dop) per 100 l water toe om een ​​gezond jodium- en fluorgehalte te behouden. Omdat het teveel aan jodium en fluor schadelijk kan zijn voor de bewoners van het aquarium, mogen de aanbevolen doses niet worden overschreden. In natuurlijk rifwater is jodium ongeveer 0,06 mg/l (bij een zoutgehalte van 35 ppt). In een zeeaquarium mag het jodiumgehalte niet hoger zijn dan 0,1 mg/l. In natuurlijk zeewater is fluor niet hoger dan 1,4 mg/l (bij zoutgehalte 35 ppt). In het aquarium dient het fluorgehalte onder de 2 mg/l te worden gehouden.

Tropical - Marine Power Easy Anions
Tropical - Marine Power Easy Anions

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
  • Tropical - Marine Power Easy Anions (500ml)

    Levertijd 2-3 werkdagen
    € 12.49