Vanaf €50 gratis levering NL & BE
Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-22:00)

Seachem Flourite

Flourite® is een speciaal gebroken, stabiel poreus kleigrint voor het natuurlijk beplante aquarium. Het uiterlijk is het best geschikt voor beplante aquaria, maar kan in elke zoetwateraquariumomge...

Seachem Flourite 7KG

Flourite® is een speciaal gebroken, stabiel poreus kleigrint voor het natuurlijk beplante aquarium. Het uiterlijk is het best geschikt voor beplante aquaria, maar kan in elke zoetwateraquariumomgeving worden gebruikt. Flourite® is het meest effectief als het alleen wordt gebruikt als een integraal substraatbed, maar het kan worden gemengd met andere grind. Grindmodifiers zoals lateriet zijn niet nodig. Flourite® is niet chemisch gecoat of behandeld en zal de pH van het water niet veranderen. Flourite® is goed voor de levensduur van het aquarium en hoeft niet te worden vervangen.

Houd voor het bepalen van het aantal benodigde tassen voor uw aquarium rekening met elke tas (7 kg, 15,4 lbs) met een volume van ongeveer 7.000 cm3 (425 cu. In.). Om het gewenste volume te bepalen, vermenigvuldigt u de tankbreedte op lengte met de gewenste diepte. Deze zak is voldoende voor ongeveer een 5 cm (2 inch) diep bed in een typische 40 L (10 gallon) tank.

Instructies gebruik Seachem Flourite

Hoewel het is voorgewassen, omdat Flourite® een natuurlijk product is, kan het stoffig worden tijdens transport en moet het vóór gebruik worden gespoeld om resterend stof te verwijderen.

LET OP: de speciale gaasbodem van de 3,5 kg-maat maakt het mogelijk om deze direct in de zak te spoelen.

TIPS: Voeg water toe aan het aquarium en vul langzaam om te voorkomen dat het Flourite®-substraatbed verstoord wordt. Plaats een kom in het aquarium en voeg water rechtstreeks toe aan de kom, zodat het water zacht overloopt op het grindbed. Aanvankelijke bewolking is normaal. Gebruik mechanische filtratie (zoals filterzijde) om troebelheid te verwijderen. Clarity ™ -zuivering.
 

Seachem Flourite
Seachem Flourite

Verzending

  • Boven de € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad
    Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Afbeeldingen

Blader door producten
  • Seachem Flourite 7KG

    Flourite® is een speciaal gebroken, stabiel poreus kleigrint voor het natuurlijk beplante aquarium. Het uiterlijk is het best geschikt voor beplante aquaria, maar kan in elke zoetwateraquariumomge...
    € 31.49 € 36.78