Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Reef Factory TDS Meter

Deze moderne intelligente apparaten van Reef Factory bieden naast de traditionele functionaliteiten die andere producten ook bieden, talloze verbeteringen in aquariumbeheer, zorgen voor veiligheid en ...

Reef Factory TDS Meter

Deze moderne intelligente apparaten van Reef Factory bieden naast de traditionele functionaliteiten die andere producten ook bieden, talloze verbeteringen in aquariumbeheer, zorgen voor veiligheid en geven toegang tot belangrijke informatie, waarbij ze de gezondheid van de dieren in je zeeaquarium garanderen.

TDS-meter Plus - een apparaat dat het niveau van waterverontreiniging na het omgekeerde osmosefilter bewaakt.

De TDS-meter informeert je over de actuele mate van vervuiling voor of na het DI-filter (afhankelijk van de installatielocatie en het aantal sensoren). Als het TDS-niveau verandert in een waarschuwingswaarde (bijvoorbeeld in 001), ontvang je een sms-melding op je telefoon. Dit waarborgt de kwaliteit van het water in je aquarium. Je hoeft de staat van je RO-filterpatronen niet meer te controleren.

Gegevens kunnen online worden bekeken en het apparaat kan worden geconfigureerd via een browser op een laptop of een applicatie op een smartphone. Het TDS-niveau wordt duidelijk weergegeven. Het apparaat kan zelfstandig werken of je kunt het verbinden met de Smart Reef-applicatie.

De nieuwe TDS Plus-meter heeft de mogelijkheid van kalibratie. De kalibratievloeistof is bij de kit inbegrepen.

Je hebt geen externe computers nodig om het apparaat via een wifi-netwerk te verbinden

Reef Factory TDS Meter
Reef Factory TDS Meter

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
  • Reef Factory TDS Meter

    Nooit meer leverbaar
    € 89.99