Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Reef Factory Sulfur (S) - 1000 ml

De chemische samenstelling van Sulphur Reef Minerals is ontworpen om zwaveltekorten en plotselinge dalingen in het zeewater aan te vullen. Het is veilig in gebruik en zorgt voor een snelle en effectie...

Reef Factory Sulfur (S) - 1000 ml

De chemische samenstelling van Sulphur Reef Minerals is ontworpen om zwaveltekorten en plotselinge dalingen in het zeewater aan te vullen. Het is veilig in gebruik en zorgt voor een snelle en effectieve verhoging van het zwavelgehalte in uw zeeaquarium tot de optimale waarde.

Het toevoegen van 10 ml Sulphur Reef Minerals verhoogt het niveau met 4 mg/L (ppm) µg/L in een zeeaquarium van 100 L.

Belangrijkste kenmerken:

 • De juiste en stabiele zwavel in een zeeaquarium zorgt ervoor dat koralen hun skeletten goed kunnen opbouwen en hun kleuring kunnen intensiveren.
 • Onderzoek wijst uit dat tekortkomingen in dit element de metabolische processen van levende organismen kunnen schaden.
 • Zwavel is betrokken bij het oxidatieve metabolisme en speelt een cruciale rol in de voeding van zoöxanthellen (symbiotische koraalalgen).
 • Zwavel wordt voortdurend geconsumeerd in een gesloten aquariumsysteem en het niveau ervan moet regelmatig worden gecontroleerd.

Elk aquarium is uniek en de dosering is afhankelijk van de koraalpopulatie en de individuele behoeften van zeedieren. Het verstrekken van de juiste hoeveelheid mineralen is cruciaal voor het welzijn van de dieren. De dosering moet op de juiste manier worden aangepast en aangepast op basis van regelmatige watertests in het Reef Factory LAB-laboratorium.

Aanbevolen zwavelgehalte in aquariumwater 850-950 mg/L.

De maximale veilige dagelijkse dosering is 38 ml per 100 L water.

Reef Factory Sulfur (S) - 1000 ml
Reef Factory Sulfur (S) - 1000 ml

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
 • Reef Factory Sulfur (S) - 1000 ml

  Levertijd 1-2 weken
  € 14.99