Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Reef Factory Reef Flare XS - Zwart

Moderne slimme apparaten - naast de traditionele functionaliteiten die andere producten bieden, zorgen voor tal van verbeteringen in het aquariumbeheer, zorgen voor veiligheid en geven toegang tot bel...

Reef Factory Reef Flare XS - Zwart

Moderne slimme apparaten - naast de traditionele functionaliteiten die andere producten bieden, zorgen voor tal van verbeteringen in het aquariumbeheer, zorgen voor veiligheid en geven toegang tot belangrijke informatie, waardoor de gezondheid van de dieren in uw zeeaquarium wordt gewaarborgd.

Specificaties

 • Lampvermogen: 40W
 • Aantal LED's: 9
 • Aantal kanalen: 7
 • Afmetingen: 160x160x60 mm
 • Oppervlakte lamp bekleding: 45x45 cm

Reef Flare - slimme LED lampen - 7 kanalen

Reef flare is een serie moderne LED lampen. Ze zijn speciaal ontworpen om de natuurlijke kleur van koralen te benadrukken en om ze te voorzien van voeding in de vorm van licht van hoge kwaliteit. Ze zijn uitgerust met LED's van Cree - een van de marktleiders. De kleur van het licht, de lenzen en het lampvermogen maken het mogelijk om zelfs de meest veeleisende koralen te onderhouden. Het besturingssysteem, de SMART-functies, de eenvoudige installatieprocedure en het minimalistische ontwerp zorgen ervoor dat Reef flare-lampen een van de modernste oplossingen in zijn soort op de markt zijn. Ze vormen zeker een interessante toevoeging aan de opstelling van elke aquariaan.

iOS en Android

De lampen zijn te bedienen via een mobiele app, webbrowser of website.

Er zijn geen extra modules nodig om de lampen aan te sturen of aan te sluiten op het Smart Reef systeem. De lampen zijn voorzien van een Wi-Fi module waardoor het mogelijk is om ze aan te sluiten op je thuisrouter.

Voorinstellingen voor Reef Flare

Voorinstellingen zijn de vooraf gedefinieerde verlichtingsinstellingen die door aquarianen kunnen worden gedeeld. Om dit te doen, hoeft u alleen maar een instellingenbestand te downloaden of te uploaden.

Volg een eenvoudig set-upproces en geniet van de mogelijkheid om een ​​van de 7 kleurkanalen te kiezen. U kunt de lampinstellingen (inclusief presets) tijdelijk wijzigen, bijvoorbeeld om een ​​foto te maken of nieuwe vissen of koralen aan boord te krijgen.

Met constante bewaking van de lamptemperatuur met waarschuwingsfunctie. Met het moderne Reef flare beheerpaneel kun je een oneindig aantal lichtspectrummodellen instellen.

Lenzen

Reef flare-lampen zijn uitgerust met speciale lenzen die zijn ontworpen om LED-licht efficiënt te verspreiden, te intensiveren en te mengen. Ons doel was niet alleen om zo dicht mogelijk bij de lichtkwaliteit van de T5-lamp te komen, maar ook om aquarianen te voorzien van een verlichtingssysteem dat aan al hun visuele vereisten zou voldoen en hen in staat zou stellen zelfs de meest veeleisende koralen te behouden.

Gegevens kunnen online worden bekeken en het apparaat kan worden geconfigureerd via een browser op een laptop of een applicatie op een smartphone. De lampgegevensweergave wordt duidelijk weergegeven. Nadat u het apparaat op het Smart Reef-systeem heeft aangesloten, kunt u sms-/push-/e-mailmeldingen rechtstreeks op uw telefoon ontvangen.

Reef Factory Reef Flare XS - Zwart
Reef Factory Reef Flare XS - Zwart

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
 • Reef Factory Reef Flare XS - Zwart

  Nooit meer leverbaar
  € 193.49 € 105.00
Reef Factory Reef Flare XS - Zwart is te vinden op de volgende, voor u mogelijk interessante productgroepen

Reef Factory Reef Flare LED verlichting

Uitverkoop