Vanaf €50 gratis levering NL & BE
Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-22:00)

Probido Biodigest Pro 10 Amp.

PRODIBIO presenteert BIO DIGEST PRO, een hypergeconcentreerd biologisch zuiveringsproduct dat zowel ...

PRODIBIO presenteert BIO DIGEST PRO, een hypergeconcentreerd biologisch zuiveringsproduct dat zowel in zoet als in zout water twee functies vervult : Functie 1 : handhaven van een evenwichtige biologische filtratie dankzij de nitrobacteriën. Functie 2 : bevorderen van de opname van organische afvalstoffen en zuiveren van het aquarium dankzij de 9 heterotrofe bacteriënstammen. Deze levend geconserveerde bacteriën hebben een zuiverende werking, verminderen het nitraat- en fosfaatgehalte en verhinderen de vermenigvuldiging van algen. Biodigest Pro is supergeconcentreerd voor een snelle opstart van het aquarium. 1 ampul is voor 600 liter!

PRODIBIO presenteert BIO DIGEST PRO, een hypergeconcentreerd biologisch zuiveringsproduct dat zowel in zoet als in zout water twee functies vervult :

Functie 1 : handhaven van een evenwichtige biologische filtratie dankzij de nitrobacteriën.

Functie 2 : bevorderen van de opname van organische afvalstoffen en zuiveren van het aquarium dankzij de 9 heterotrofe bacteriënstammen.

Deze levend geconserveerde bacteriën hebben een zuiverende werking, verminderen het nitraat- en fosfaatgehalte en verhinderen de vermenigvuldiging van algen.

Biodigest Pro is supergeconcentreerd voor een snelle opstart van het aquarium. 1 ampul is voor 600 liter!

Probido Biodigest Pro 10 Amp.
Probido Biodigest Pro 10 Amp.

Verzending

  • Boven de € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad
    Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Kenmerk(en)

Watertype : Zout
Blader door producten
  • Probido Biodigest Pro 10 Amp.

    PRODIBIO presenteert BIO DIGEST PRO, een hypergeconcentreerd biologisch zuiveringsproduct dat zowel in zoet als in zout water twee functies vervult : Functie 1 : handhaven van een evenwichtige biolog...
    € 73.49 € 85.47