Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Ocean Store stekstenen rond plug

Ocean Store stekstenen rond plug zijn ronde steksteentjes met een voetje speciaal voor plaatsing in stekkenhouders / -roosters of in gaten op levend steen. Deze steksteentjes zijn ideal voor gebruik m...

Ocean Store stekstenen rond plug

Ocean Store stekstenen rond plug zijn ronde steksteentjes met een voetje speciaal voor plaatsing in stekkenhouders / -roosters of in gaten op levend steen. Deze steksteentjes zijn ideal voor gebruik met takvormige zachte en steenkoralen zoals bijvoorbeeld Acropora en Montipora soorten, Hystrix en Kenya bomen; Ze worden ook regelmatig gebruikt voor stekjes van premium buttons.

Ocean Store stekstenen rond plug zijn wit van kleur, hebben een diameter van 20 mm en een dikte van 4 mm. De voetje is 20 mm lang en kan, indien nodig, worden afgebroken voor gemakkelijke plaatsing op platte oppervlakten.

Verkrijgbaar in voordelige verpakking van 10 stuks.

Gebruik

 • Goed afspoelen voor gebruik.
 • Droog de onderkant van het koraal en bovenkant van het steksteentje goed af en breng een kleine hoeveelheid lijm aan op het koraal.
 • Druk voorzichtig de stukken voor 15 seconden bij elkaar en plaats daarna het stekje terug in het aquarium op een plek met voldoende stroming.
Ocean Store stekstenen rond plug
Ocean Store stekstenen rond plug

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
 • Ocean Store stekstenen rond plug (10 stuks)

  Levertijd 2-3 werkdagen
  € 3.99 € 2.99