Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

MagFloat SCRAPER Large

Drijvende algenmagneet met mes - tot 16mm...

Mag-Float scrape large drijvende algenmagneet,

Afmetingen magneten ongeveer: 84 x 60 x 50 mm (L x B x H mm)
Afmetingen algemeen ongeveer: 105 x 70 x 50 mm (L x B x H mm)
Geschikt voor glasdiktes tot: 16 mm

Dit is de nieuwste aanwinst van mag-float, namelijk de Scrape, een magneet die het mogelijk maakt om er een RVS mes in te zetten, met deze kunt u dan de hardnekkige algen verwijderen. Ook op plaatsen waar je normaal moeilijk bij komt. De drijvende algenmagneten hebben als voordeel dat als de magneet loslaat hij niet naar de bodem zinkt.

De Mag-Float revolutionair gepatenteerde drijvende aquarium reiniger verwijdert algen uit je aquarium zonder natte handen te krijgen. Super handig drijvende reiniger, reinigt aquarium ruiten en drijft omhoog wanneer de binnenste magneet loslaat van de buitenste magneet. Omdat je nooit diep hoeft te reiken in het aquarium, kunt u niet alleen schoon en droog te blijven, maar ook voorkomen dat giftige lotions of zeepresten op de huid vat krijgen in uw aquarium water.

De Mag-Float's krachtige zeldzame aarde neodymium magneten zorgen voor een levenslange duurzaamheid en voldoende kracht om de klus te klaren. Verplaats simpelweg aan de buitenkant de magneet, en de aan de binnenkant schurende klittenband magneet scrubber volgt, en schoont de ruit op als hij gaat. Als de magneten gescheiden worden, de zweeft de binnenste magneet terug naar de oppervlakte, zodat u nooit meer rond hoeft te gravenop de bodem. Dit voorkomt tevens dat de magneet vuil uit de bodem oppikt met het gevaar van krassen op het aquarium glas.

De unieke zwevende functie maakt het ook gemakkelijk en efficiënt te bewegen rond de hoeken van aquaria.

De neodymium magneten worden gedekt door een spuitgegoten en gifvrijekunststof, de magneet roest nooit waardoor de Mag-Float kan worden overgelaten aan uw aquarium onder alle omstandigheden. Dit maakt het handig en praktisch voor opslag en de volgende schoonmaakbeurt beurt.

MagFloat SCRAPER Large
MagFloat SCRAPER Large

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
  • Mag-Float Scrape Large algenmagneet

    MagFloat SCRAPER Large. Drijvende algenmagneet met mes. Geschikt tot 16mm glasdikte. Mag-float Labs Glass Aquarium Scraper - Large
    € 40.49 € 47.99