Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Hydor bijvulsysteem met sensor

Nieuw de Smart Level control van Hydor met deze is het eenvoudig om een magneetventiel of een pomp a...

Nieuw de Smart Level control van Hydor met deze is het eenvoudig om een magneetventiel of een pomp aan te sturen, de niveau sensor wordt op de plaats gehouden door een zuignap gecombineerd met een magneet , dit zorgt voor een zeer betrouwbare houvast . Smart Level is de nieuwe handige compleet eletronische water nivea controller van Hydor. Smart Level zorgt ervoor dat het water in uw aquarium veilig en makkelijk op niveau blijft. Het is ontwikkeld voor veel verschillende aquaria, dus te gebruiken in marine en zoetwater aquaria. De technologie van de Smart Level verminderd de water niveau problemen veroorzaakt door golven of bacteriën, wat ervoor zorgt dat de Smart Wave altijd goed werkt. De Smart Level kan bij alle pompen worden gebruikt tot een maximale kracht van 50W. Kies daarom een goed type pomp die in combinatie bij de Smart Level kan gebruikt worden.

Hydor bijvulsysteem met sensor
Hydor bijvulsysteem met sensor

Hydor Smart Level Control

Nieuw de Smart Level control van Hydor met deze is het eenvoudig om een magneetventiel of een pomp aan te sturen, de niveau sensor wordt op de plaats gehouden door een zuignap gecombineerd met een magneet , dit zorgt voor een zeer betrouwbare houvast .

Smart Level is de nieuwe handige compleet eletronische water nivea controller van Hydor. Smart Level zorgt ervoor dat het water in uw aquarium veilig en makkelijk op niveau blijft. Het is ontwikkeld voor veel verschillende aquaria, dus te gebruiken in marine en zoetwater aquaria.

De technologie van de Smart Level verminderd de water niveau problemen veroorzaakt door golven of bacteriën, wat ervoor zorgt dat de Smart Wave altijd goed werkt.

De Smart Level kan bij alle pompen worden gebruikt tot een maximale kracht van 50W.  Kies daarom een goed type pomp die in combinatie bij de Smart Level  kan gebruikt worden.

Video van de Smart Level control van Hydor 

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
  • Hydor bijvulsysteem met sensor - geschikt voor 220v pomp (niet meegeleverd)

    Nieuw de Smart Level control van Hydor met deze is het eenvoudig om een magneetventiel of een pomp aan te sturen, de niveau sensor wordt op de plaats gehouden door een zuignap gecombineerd met een mag...
    € 89.99 € 99.95
Hydor bijvulsysteem met sensor is te vinden op de volgende, voor u mogelijk interessante productgroepen

Niveauregeling (Bijvulsysteem)

Niveauregeling / ATO