Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Giesemann Teszla-S LED-module 85/65w Marine

Vanaf het ontwerp is de TESZLA-S ontworpen om alles wat we weten en hebben geleerd over LED-verlichtingstechnologie te nemen en te verpakken in waarschijnlijk de meest kosteneffectieve, aantrekkelijke...

Giesemann Teszla-S LED-module 85/65w Marine

LED-technologie gemaakt en geproduceerd in Duitsland

Vanaf het ontwerp is de TESZLA-S ontworpen om alles wat we weten en hebben geleerd over LED-verlichtingstechnologie te nemen en te verpakken in waarschijnlijk de meest kosteneffectieve, aantrekkelijke en modern ogende LED-verlichtingseenheid die tot nu toe beschikbaar is. Van zijn gladde gebeeldhouwde contouren tot de diepten van zijn aanzienlijke innerlijke technologie, de TESZLA-S is trots als een sprong voorwaarts in het ontwerpen van LED-verlichting, functie en, nog belangrijker, betrouwbaarheid. De gloednieuwe TESZLA-S LED is een innovatieve lichtoplossing voor alle LED-liefhebbers. TESZLA-S heeft een ongewoon, elegant ontwerp en de functionele aluminium behuizing van hoge kwaliteit bevat alle belangrijke elementen om het in de top van zijn categorie te plaatsen. Alle essentiële functies, zoals de kleurenmix en zonsopkomst- of zonsondergangsimulatie, worden geregeld via de geïntegreerde bediening. Een standaard (optionele) interface betekent dat u hem kunt aansluiten op uw aquariumcomputer.

Bij het ontwikkelen van onze LED-systemen was elk klein detail belangrijk voor ons. Alle componenten, inclusief de behuizing, de thermo-elementen en het elektronische bord - het hart van elke TESZLA-S - zijn door ons in Duitsland gemaakt. Volledig geautomatiseerde bordmontage en robotgestuurde productie zorgen voor een concurrerende productie, terwijl tegelijkertijd een extreem hoge fabricagekwaliteit en bouwprecisie wordt gegarandeerd. Elk TESZLA-S-licht is uitgerust met een microcontroller die de interne bedrijfstemperatuur van de LED bewaakt.

Met betrekking tot de optica vermeed Giesemann het gebruik van extra lenzen, omdat dit betekent dat veel van de lichtuitvoer verloren gaat. TESZLA-S is daarom uitgerust met verliesvrije 120 ° -lenzen die ervoor zorgen dat het aquarium al het uitgestraalde licht ontvangt op een gelijkmatige en gelijkmatig verdeelde manier zonder spotting of kleurpatches. In tegenstelling tot veel andere verlichtingssystemen met secundaire lenzen, biedt de TESZLA-S geen gevaar voor het verbleken van koralen door geconcentreerde balken. De jarenlange ervaring van GIESEMANN speelt een rol bij het ontwikkelen van dit licht en bij het bepalen van de lichtverdeling. Geïntegreerde spiegels reflecteren al het licht op het te verlichten oppervlak en garanderen zo een uitzonderlijk goed verdeeld, perfect lichtveld.

Zodra een vooraf bepaalde temperatuur is bereikt, wordt een geïntegreerde ventilator ingeschakeld. De snelheid van deze ventilator wordt aangepast afhankelijk van de warmteontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat elk licht altijd onder optimale omstandigheden kan werken en niet zal worden beschadigd als gevolg van oververhitting. Voor maximale hitteverspreiding van de LED's om optimale prestaties en betrouwbaarheid te behouden. onze printplaten maken gebruik van vergulde geleiders om warmte snel van de LED naar de zware warmteafleider en de buitenbehuizing over te brengen. Deze functie in combinatie met het koelsysteem zorgt ervoor dat elke TESZLA-S optimaal presteert met een hoge mate van betrouwbaarheid op de lange termijn, wat betekent dat Giesemann een volledige garantie van twee jaar kan aanbieden (er zijn mogelijk enkele voorwaarden van toepassing).

Uitgebreide garantie

Omdat de TESZLA-S-serie voor 100% in Duitsland wordt gemaakt, kunnen we de hoogste prestaties en kwaliteitsnormen garanderen. Tegelijkertijd bieden we een eenvoudige vervangende onderdelenservice, zodat uw verlichting geen wegwerpproduct wordt. Zoals met alle GIESEMANN-producten, heeft de TESZLA-S-serie uitgebreide langetermijntests ondergaan. Als het enige TÜV-gecertificeerde bedrijf voor aquariumverlichting wereldwijd, kunnen we daarom zowel de hoge normen als de veiligheid van onze producten garanderen. Dat is de reden waarom al onze producten worden geleverd met een garantie tot 24 maanden (sommige voorwaarden zijn van toepassing).

TESZLA-S is ideaal als een enkele lamp voor kleinere aquaria. Eveneens kan het in veelvouden worden gebruikt om grotere aquaria aan te steken. De lichtopbrengst is 85 watt per module. Er zijn twee versies van TESZLA-S verkrijgbaar - de standaardversie met een matte geanodiseerde aluminium afwerking en de speciale "pure" editie met een glanzende witte poedercoating. Elke versie is voorzien van zwart gelakte glaselementen.

Volledig geautomatiseerd bliksemprogramma

We hebben TESZLA-S zo geconstrueerd dat het slechts een paar programmeerstappen vereist om de perfecte lichtsimulatie gedurende de dag mogelijk te maken. Het bord heeft 4 verschillend samengestelde circuits met in totaal 20 LED's die voor de individuele programmering in drie groepen zijn verdeeld. Selecteer de gewenste lichtuitvoer voor elke kleurgroep om uw persoonlijke kleurenmix te creëren. Nadat u de kleurselectie hebt bevestigd, start het licht automatisch met de sunrise-cyclus en wordt het systeem op vooraf ingestelde tijden geregeld, waardoor de gewenste lichtopbrengst omhoog en omlaag wordt gedraaid zoals vereist. Tijdens de nachtfase begint een maanlichtsimulatie met behulp van de koningsblauwe LED op een gereduceerde instelling.
Bovendien heeft elk TESZLA-S-lampje een interface met uw bestaande aquariumcomputer, waardoor het mogelijk is om elke afzonderlijke groep lichten extern te besturen. Dit betekent dat er talloze verlichtingsscenario's kunnen worden geïmplementeerd, afhankelijk van uw computer.

De selectie en assemblage van de lightboards alleen bewijst dat de TESZLA-S-serie beschikt over de meest moderne technologie. Elke groep lichten wordt bestuurd door zijn eigen uitvoerbesturing. Alle stuurcircuits worden bestuurd via een ultramoderne processor die alle verlichtings- en bedrijfsparameters bewaakt om constante kleur- en lichtwaarden te garanderen. Dankzij de nieuwste XLamp (R) XM-L hoogspannings-LED van CREE verbruikt het systeem minder elektriciteit en biedt het een indrukwekkende hoeveelheid licht. Elk bord heeft een combinatie van CREE XT-E witte, blauwe en koningsblauwe LED's en twee speciale LED's - de volledige output is 85 watt.
Met betrekking tot de optica vermeden we het gebruik van extra lenzen, omdat dit betekent dat veel van de lichtuitvoer verloren gaat. TESZLA-S is daarom uitgerust met een verliesvrije 120 ° lens die het aquarium voorziet van de volledige hoeveelheid uitgestraald licht. In tegenstelling tot veel andere verlichtingssystemen met lenzen, is er geen gevaar dat koraal wordt gebleekt door geconcentreerde balken. De jarenlange ervaring van GIESEMANN speelt een rol bij het ontwikkelen van dit licht en bij het bepalen van de lichtverdeling. Geïntegreerde spiegels reflecteren alle lichtstralen op het te verlichten oppervlak en garanderen zo een perfecte verlichting. Alle TESZLA hebben al een ingebouwde computer die het kleurenmengsel en de tijdsinstellingen bestuurt.

TESZLA-S-lampen kunnen in verschillende situaties worden gebruikt. Voor montage op of boven het aquarium bieden we twee opties: bevestiging via een verstelbare staaldraadophanging of via een montagebeugel speciaal ontworpen voor de TESZLA-S-serie die aan de rand van het aquarium wordt bevestigd (verkrijgbaar als accessoire).

Specificaties:

 • 20 CREE X-serie krachtige LED's
 • Individueel dimbare kleurkanalen
 • Door de gebruiker programmeerbare dag / nacht-instellingen
 • Geïntegreerde besturingselektronica met touchpad
 • Temperatuurbeheer voor het optimaliseren van de output
 • Verliesvrije, smalle hoek / groothoek-secondaire lenzen
 • Afmetingen: 10.0" x 7.3" x 1.9"  (255 x 185 x 48mm)
Giesemann Teszla-S LED-module 85/65w Marine
Giesemann Teszla-S LED-module 85/65w Marine

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
 • Giesemann Teszla-S LED-module 85/65w Marine

  Vanaf het ontwerp is de TESZLA-S ontworpen om alles wat we weten en hebben geleerd over LED-verlichtingstechnologie te nemen en te verpakken in waarschijnlijk de meest kosteneffectieve, aantrekkelijke...
  € 422.99 € 499.99