Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Giesemann GEMINI marine

De Giesemann Gemini Hybrid biedt de ideale introductie tot hybride technologie. Met de ingebouwde Bluetooth-lichtregeling kunnen 3 LED-kanalen traploos worden gedimd en geprogrammeerd, en bovendien ku...

Giesemann GEMINI marine

De Giesemann Gemini Hybrid biedt de ideale introductie tot hybride technologie. Met de ingebouwde Bluetooth-lichtregeling kunnen 3 LED-kanalen traploos worden gedimd en geprogrammeerd, en bovendien kunnen de twee T-5-kanalen - met in totaal vier T-5-lampen - op het gewenste tijdstip worden in- en uitgeschakeld.

De hoogwaardige aluminium behuizing van de Giesemann Gemini Hybrid zorgt voor een optimale koeling van de lamp. Elke lichtgroep zoals T-5 en LED is uitgerust met prestatieverhogende reflectoren. De levering omvat T-5 lampen in de gewenste kleur.

De Giesemann Gemini Hybrid maakt gebruik van de lichtregeling die al bekend is van de Giesemann VERVvE. Realistische dagelijkse patronen met verschillende gekleurde zonsopkomsten en zonsondergangen, evenals het hele scala aan speciale effecten met weersimulatie of een maanlicht-simulatie met bijna natuurlijke cycli.

Laat de zon 's morgens langzaam opkomen boven het aquarium, dompel je aquarium onder het glinsteren van fel licht in de middag en kijk naar de langzame zonsondergang in de avond.

Alle instellingen kunnen draadloos worden uitgevoerd vanaf elke computer of tablet-pc met het juiste besturingssysteem, gemak dient de mens.

De LED-groepen van de Giesemann Gemini Hybrid bieden drie afzonderlijk programmeerbare kleurkanalen, elk met maximaal acht schakelpunten per dag. Bovendien worden de twee T5-buisparen op de gewenste wijze geschakeld. De lichtverdeling van de T-5-lampen is zo ontworpen dat het T-5-licht een aanvulling vormt op het licht van de LED-groepen.

De LED-assemblage van de afzonderlijke panelen komt overeen met de succesvolle kleursamenstelling van de Giesemann VIVA-LED-platen, die perfect combineert met het licht van de T-5-buizen. Alle LED's zijn uitgerust met 120 ° -optiek en leiden het licht verliesloos en gelijkmatig in het aquarium.

CAD-berekende afzonderlijke reflectoren voor elke T-5-groep hoogglanzend en extra sterk aluminium met een reflectiesnelheid van 99% bieden een enorme hoeveelheid licht, wat tot 150% van het vermogen is in vergelijking met standaardmateriaal. Elke T-5-paar lampen kan ook gemakkelijk worden geschakeld via de geïntegreerde elektronica en kan op elk gewenst moment via Bluetooth worden ingesteld.

De lichtverdeling van de T-5-lampen is zo ontworpen dat het T-5-licht met het licht van de LED-groepen nuttig en vermenigvuldigd in het centrale gebied is toegevoegd. Door de verschillende stralingshoeken van de T-5 en LED wordt een uniforme, intensieve verlichting van het hele aquarium bereikt.

De intuïtieve besturingssoftware voor MAC, Windows PC of een Android-apparaat maakt het programmeren en bedienen van de Giesemann Gemini Hybrid kinderspel. Met de speciale beveiliging van de draadloze Bluetooth-verbinding wordt een directe verbinding tot stand gebracht tussen uw apparaat en het licht, zonder dure aanpassingen of kwetsbare internetoplossingen.

Uitpakken - in- en uitschakelen - .... alles is al inbegrepen, er zijn geen extra accessoires nodig.

Of het nu aan de muur hangt of aan het plafond hangt - de GEMINI, gemaakt van hoogwaardig aluminium, is zo flexibel als u wilt. Verschillende bevestigingscomponenten maken een plafond- of wandmontage mogelijk.

De staaldraad ophanging voor de Giesemann Gemini Hybrid heeft een hoogte- en hellingafstelling voor de armatuur en dient voornamelijk voor plafondmontage.

In combinatie met de stalen kabelophanging kunt u uw lamp aan de muur hangen met de gepaarde muurbeugels. De maximale afstand tot de ophanging van de muur is 372 mm.

Het slanke ontwerp met de functionele armatuurbehuizing is gemaakt van bijzonder hoogwaardig zeewaterbestendig aluminium. Verkrijgbaar in de kleuren IRRIDIUM metallic en Polarwit.

Alle componenten (behalve de 24 volt voedingseenheden van de LED) zijn natuurlijk geïntegreerd in de behuizing van de armatuur.

Dit is waar Giesemann om bekend staat: hoogste kwaliteit en perfecte afwerking. Giesemann is veruit de enige fabrikant die al meer dan 25 jaar speciale verlichting bouwt voor aquaristiek doeleinden.

Alle producten en componenten worden uitsluitend in Duitsland vervaardigd. Naast uitgebreide praktische tests waarbij elk product wordt gecontroleerd op betrouwbaarheid en effectiviteit, is het gehele productieproces gedocumenteerd. Daarom dragen de producten van Giesemann ook het begeerde kwaliteitszegel van TÜV, GS en ENEC voor geteste veiligheid en kwaliteit.

Details Gemini 900 mm Gemini 600  mm
Afmetingen 90 x 42 x 35 cm  600 x 420 x 35 mm
Uitrusting 3 LED Cluster / max. 150W
4 x 39 Watt T-5
2 LED Cluster / max. 100W
4 x 24 Watt T-5
Kleur en aantal led's   7 x blue
 6 x cool white
 3 x royal blue
 7 x blue
 6 x cool white
 3 x royal blue
Geschikt voor aquaria met een lengte en breedte van 100 x 60 cm 70 x 60 cm
 Voltage

230 Volt netspanning

24 Volt werkspanning (een bijbehorende voeding is inbegrepen)

230 Volt netspanning

24 Volt werkspanning (een bijbehorende voeding is inbegrepen)

 Vermogen

LED traploos regelbaar van 0 - 150 watt.

T-5 omschakelbaar in twee groepen 4x39 watt

LED traploos instelbaar van 0 - 100 watt

T-5 omschakelbaar in twee groepen 4x24 watt

Functies bij de Giesemann Gemini Hybrid 600 en 900 mm

 • Volledige daglichtsimulatie voor zonsopkomsten en zonsondergangen door individueel dimbare LED-groepen en extra T-5-lampgroepen die kunnen worden in- / uitgeschakeld.
 • Maanlichtsimulatie met maanfasen, vrij te kiezen maantijden en instelbare lichtopbrengst.
 • Cloud-simulatie vrij configureerbaar.
 • Twee programma's voor voorselectie van ingestelde verlichtingsprogramma's.
 • Gegevensopslag van alle programma's met stroomuitvalbeveiliging.
 • Drie individuele LED-kleurkanalen met maximaal acht vrij selecteerbare schakelpunten en twee afzonderlijk aanstuurbare T-5 lichtkanalen.
 • Programmering van de armatuur via Bluetooth. 

Samenvatting kenmerken Giesemann Gemini Hybrid

 • Stijlvol, superplat ontwerp.
 • Armatuurhuis uit zeewaterbestendig aluminium.
 • Hoge kwaliteit, poedercoating in Polarwit of Iridium.
 • Comfortabele bediening van de lamp draadloos via BLUETOOTH.
 • Schakelbare T-5-lampen in 2 kanalen, afzonderlijk regelbaar.
 • 0-100% dimbare en bestuurbare CREE-leds van de nieuwste generatie.
 • 3 LED-kanalen, LED-cluster met gespiegelde afzonderlijke reflectoren.
 • Complete daglicht- en weerssimulatie.
 • Echte maanfasecontrole.
 • Multi-point lichtregeling via de unieke en zeer geprezen Giesemann FUTURA-software.
  geïntegreerde heatsink met geruisloze passieve koeling.
  perfecte verlichting zonder schaduw van de koralen.
Giesemann GEMINI marine
Giesemann GEMINI marine

Video Giesemann GEMINI marine

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
 • Giesemann GEMINI marine - 600 mm - irridium met.

  Levertijd 1-3 werkdagen
  € 799.00 € 755.49
 • Giesemann GEMINI marine - 600 mm - polar white

  Levertijd 1-3 werkdagen
  € 799.00 € 755.49
 • Giesemann GEMINI marine- 900 mm - irridium met.

  Levertijd 1-3 werkdagen
  € 899.00 € 849.99
 • Giesemann GEMINI marine - 900 mm - polar white

  Levertijd 1-3 werkdagen
  € 899.00 € 849.99