Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Flipper Cleaner Nano

Flipper Cleaner is een nieuwe en innovatieve magneetreiniger voor je aquarium. De Nano variant is geschikt tot 6 mm glasdikte.

Flipper Cleaner is een nieuwe en innovatieve magneetreiniger voor je aquarium.
De Nano variant is geschikt tot 6 mm glasdikte.

Flipper Cleaner, Flipper Magneetreiniger

Flipper Cleaner is een nieuwe en innovatieve magneetreiniger voor je aquarium. 

Het gepatenteerde ontwerp maakt het mogelijk om de magneet in het aquarium om te draaien door simpelweg de buitenste handgreep te draaien! 
Met een grote zachte schoonmaakpad aan de ene kant voor het dagelijkse onderhoud en aan de andere kant een 'flip over' naar een roestvrijstaal mesje voor het verwijderen van de harde algen. Flipper Cleaner is het enige wat er nodig is om het glas kristalhelder te houden zonder natte handen!

Flipper Cleaner is gemakkelijk terug te halen door middel van de verticale oriëntatie van de magneet. De Flipper is gemaakt van de sterkste zeldzame aardmagneten en geschikt voor zoet- en zeewater aquariums tot 25 mm glasdikte. Elke Flipper is voorzien van 2 messen: 1 roestvrijstaal voor het gebruik bij glasaquariums en 1 ABS mes voor het gebruik bij kunststof aquariums. (Flipper Nano heeft alleen een roestvrijstaal mes).

Waarom omdraaien?

Bij gebruik van magneten met alleen een mes duurt het dagelijkse onderhoud langer en slijten de messen erg snel. Met een magneet met alleen een schoonmaakpad is het verwijderen van harde algen weer veel moeilijker. 
De Flipper Cleaner is de enige die het beide doet!

 • Het gebruik van de Flipper gaat gemakkelijk zodra je eenmaal weet hoe het werkt. Lees voor gebruik de instructies goed of bekijk het instructiefilmpje. Draai de Flipper om op plekken waar de stroming minder is en dichtbij het wateroppervlak.
 • De Maximale glasdikte voor de flipper is 25 mm (Flipper Max).
 • De mesjes zijn gemaakt van 316 RVS waardoor ze erg goed bestand zijn tegen roesten. De Flipper kan in het aquarium blijven en het mesje zou dan nog maanden goed moeten functioneren. Natuurlijk afhankelijk van het gebruik.
 • De Flipper Cleaner kan ook worden gebruikt bij gebogen ruiten.

Voor meer informatie:
Flippercleaner.com

Flipper Cleaner Nano
Flipper Cleaner Nano

Video Flipper Cleaner Algenmagneten

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
 • Flipper Cleaner Nano

  Flipper Cleaner Nano. Flipper Cleaner is een nieuwe en innovatieve magneetreiniger voor je aquarium. De Nano variant is geschikt tot 6 mm glasdikte.
  € 23.99 € 29.00