Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Fauna Marin Elementals S - 1000 ml

Elementals Trace Sulphur is een zeer zuivere gestabiliseerde rubidiumoplossing die wordt gebruikt voor het compenseren van zwaveltekorten in rifaquaria....

Fauna Marin Elementals S - 1000 ml

Elementals Trace Sulphur is een zeer zuivere gestabiliseerde rubidiumoplossing die wordt gebruikt voor het compenseren van zwaveltekorten in rifaquaria.

De Elementals-serie is ontworpen voor gebruik met reguliere ICP-analyses. De Fauna Marin ICP-analyses helpen u uw aquarium perfect te bevoorraden.

Fauna Marin ICP-analyses geven u naast de gemeten waarden ook alle benodigde doseringsadviezen. Naast de zouten van de bulkelementen calcium, magnesium en carbonaathardheid bieden wij ook een reeks speciale sporenelementen aan waarvan de functie essentieel is in het zeeaquarium. Spoorelementen zijn – in tegenstelling tot bulkelementen zoals calcium, magnesium of kalium – elementen die in zeewater voorkomen in concentraties lager dan 1 mg/l. Deze omvatten bijvoorbeeld de hardheid van koper, magnesium en carbonaat. Hiertoe behoren bijvoorbeeld koper, chroom, mangaan of selenium, maar ook ijzer, jodium of zink.

De functie van sporenelementen kan heel verschillend zijn. In de kennisbank op de website van Fauna Marin vindt u een overzicht van de respectievelijke functie van elk element. Sporenelementen kunnen in veel verschillende stoffen aanwezig zijn en zo ook in het aquariumwater terechtkomen; hun tekort kan echter aanzienlijke problemen veroorzaken, ondanks hun lage noodzakelijke concentratie in het water. Een adequate toevoer van alle belangrijke sporenelementen is daarom essentieel voor een gezond rifaquarium.

Onze enkelvoudige elementoplossingen bestaan uit de zuiverste grondstoffen, die afhankelijk van de functie van de elementen worden geproduceerd met de bijbehorende organische of anorganische verbindingen. Hier maken wij gebruik van onze koraalkwekerij en uiteraard ons eigen ICP laboratorium voor productie en kwaliteitscontrole.

Fauna Marin Elementals S - 1000 ml
Fauna Marin Elementals S - 1000 ml

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
  • Fauna Marin Elementals S - 1000 ml

    Levertijd 2-3 werkdagen
    € 34.99 € 29.99