Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

DvH ReefPearls 5/200 microns 80gr

ReefPearls zijn voedsel pellets voor filterfeeders, vissen en koralen. Deze pellets worden geproduceerd m.b.v een unieke techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van agglomeratie van microcapsules....

DvH ReefPearls 5/200 microns 80gr

ReefPearls zijn voedsel pellets voor filterfeeders, vissen en koralen. Deze pellets worden geproduceerd m.b.v een unieke techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van agglomeratie van microcapsules. De grote voordelen van deze pellets zijn:

Ze hebben door het invangen van microscopisch kleine stikstof belletjes een uniek vermogen om constant in de waterkolom te blijven. Met andere woorden, ze zinken niet zoals de meeste andere voedselpellets, maar blijven in de bak rondzweven gedurende een lange tijd.

De microcapsules behouden hun voedingswaarde na contact met het water. Met name de essentiële vetten en eiwitten zullen daardoor beter bereikbaar zijn voor je dieren. Bijkomend voordeel is dat het schuimproces van je eiwitafschuimer niet geremd zal worden door vrijkomende vetten.

Het betreft microcapsules die eenvoudig met behulp van een voederautomaat gedoseerd kunnen worden, waardoor regelmatig voeren van energie behoeftige dieren makkelijker wordt (bijv. Anthiassen, gorgonen, dendronephthia etc…).

NB Het duurt enkele minuten voordat de Reef Pearls zich laten opnemen door het water en wij bevelen dan ook een systeem aan, waarbij het voer niet in de overloop terecht kan komen.

DvH ReefPearls 5/200 microns 80gr
DvH ReefPearls 5/200 microns 80gr

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
  • DvH ReefPearls 5/200 microns 80gr

    ReefPearls zijn voedsel pellets voor filterfeeders, vissen en koralen. Deze pellets worden geproduceerd m.b.v een unieke techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van agglomeratie van microcapsules.
    € 12.49 € 15.49