Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Caribsea Purple Up

Purple Up is een nieuwe roze en paarse kalkalgen versneller. Purple Up is geen meststof en het bevor...

Purple Up is een nieuwe roze en paarse kalkalgen versneller. Purple Up is geen meststof en het bevorderen niet de groei van algen. Hoe werkt het? Purple Up maakt gebruik van een unieke dubbele methode benadering van kalkalgen acceleratie. Het bevat ionische calcium die onmiddellijk de opgeloste calcium niveaus in uw aquarium water verhoogt. Tegelijkertijd Super Sea Calcium (10 micron aragoniet poeder afgeleid van natuurlijk zeewater) richt zich op de live rock oppervlak. Super Sea Calcium lost op in situ; het leveren van calcium, strontium, magnesium en carbonaat precies waar het nodig is. Purple Up vult ook jodium en essentieel element voor koraalalgen weefsels die snel uitgeput raakt in gesloten systemen.

Purple Up is een nieuwe roze en paarse kalkalgen versneller. Purple Up is geen meststof en het bevorderen niet de groei van algen. Hoe werkt het? Purple Up maakt gebruik van een unieke dubbele methode benadering van kalkalgen acceleratie.
Het bevat ionische calcium die onmiddellijk de opgeloste calcium niveaus in uw aquarium water verhoogt. Tegelijkertijd Super Sea Calcium (10 micron aragoniet poeder afgeleid van natuurlijk zeewater) richt zich op de live rock oppervlak. Super Sea Calcium lost op in situ; het leveren van calcium, strontium, magnesium en carbonaat precies waar het nodig is.
Purple Up vult ook jodium en essentieel element voor koraalalgen weefsels die snel uitgeput raakt in gesloten systemen.
Purple-Up is een uitstekende aanvulling op elke aquarium met steenkoralen ook!
Een fles van Purple-Up vervangt de typische multi-product recept voor een succesvolle koraalalgen groei begunstigd door gevorderde aquarianen.

Gebruiksaanwijzing: Goed schudden voor gebruik.

Voeg 1 dop (5 ml) per 200l, niet meer dan eenmaal per dag.
Doseer in de buurt van een powerhead of een hoge stroomsnelheid gebied van het systeem voor een snelle verspreiding.
Soms kan tijdelijke vertroebeling verschijnen. Controleer calciumgehalte regelmatig, pas dosering aan om calcium op peil te houden tussen 380 ppm en 420 ppm. Neem niet meer dan 420 ppm op een regelmatige basis of er zal een significante neerslag optreden.
Belangrijk! Wacht minstens een uur na het gebruik van dit product om calcium niveaus te testen of er kan een ten onrechte hoog calciumgehalte worden aangegeven.

Caribsea Purple Up
Caribsea Purple Up

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
 • Caribsea Purple Up 8 oz - 237ml.

  Purple Up is een nieuwe roze en paarse kalkalgen versneller. Purple Up is geen meststof en het bevorderen niet de groei van algen. Hoe werkt het? Purple Up maakt gebruik van een unieke dubbele methode...
  € 10.49 € 12.99
 • Caribsea Purple Up 16 oz - 473ml.

  Purple Up is een nieuwe roze en paarse kalkalgen versneller. Purple Up is geen meststof en het bevorderen niet de groei van algen. Hoe werkt het? Purple Up maakt gebruik van een unieke dubbele methode...
  € 18.49 € 22.99