Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

CaribSea LifeRock XL Arch

CaribSea LifeRock XL Arch 24 inch / 61 cm. De ongebruikelijke vormen van Life Rock Shapes, Arch, XL Arch, Mega Cave en Life Rock Branches worden bereikt...

CaribSea LifeRock XL Arch

CaribSea LifeRock XL Arch 24 inch / 61 cm.

De ongebruikelijke vormen van Life Rock Shapes, Arch, XL Arch, Mega Cave en Life Rock Branches worden bereikt door het modelleren van natuursteen.

Repliceer het live rock-effect in uw aquarium met Life Rocks by CaribSea: Life Rocks is gemaakt van echte oude zeerotsen en is een natuurlijk biologisch filter dat werkt om elk gesloten zeemilieu te denitrificeren en het water schoon en stabiel te houden. Ze zijn milieuvriendelijk en helpen om uw aquarium in een mum van tijd volwassen te maken.

 • Gemaakt van echt aragotisch basisgesteente
 • Diepe micro- en macrostructuren
 • Help aquaria snel volwassen te worden
 • Doordrenkt met slapende bacteriën
 • Milieuvriendelijke live rock

Uniek in elk opzicht

Life Rocks is gemaakt van echt aragoniet-basisgesteente en is afkomstig van fossiele rifsecties die op natuurlijke wijze zijn uitgedroogd, wat betekent dat geen twee stukken hetzelfde zijn. Eenmaal geoogst, worden ze gekleurd met speciale pigmenten om het uiterlijk van levend gesteente te simuleren dat is ingelegd met verkalkte algen en om te passen bij elk onderwaterlandschap.

Een optimaal marien milieu

In vergelijking met door de mens gemaakte en gebeeldhouwde rotsen, bevatten Life Rocks een netwerk van diepe micro- en macrostructuren die de exacte omstandigheden nabootsen die worden aangetroffen in een natuurlijke mariene omgeving. Dit grote oppervlak zorgt ervoor dat essentiële denitrificerende bacteriën kunnen gedijen, wat zorgt voor een schoner aquarium met consistente waterparameters.

Volwassenheid in recordtijd

Life Rocks helpt bij het opbouwen van een bloeiende kolonie microflora en microfauna en creëert veel sneller een volwassen marien milieu dan kunstmatige methoden of andere producten. Hierdoor worden tankonderhoud, schommelingen in de stikstofcyclus en het risico op ziekten voor het zeeleven tot een minimum beperkt.

Het duurzame alternatief voor live rock

Als natuurlijk filter is levend gesteente zeer gewild bij aquariumhobbyisten. Het probleem is dat met een vraag die het aanbod overtreft, levend gesteente soms wordt gewonnen uit levend koraal, wat extreem destructief kan zijn. Daarentegen zijn Life Rocks afkomstig uit een duurzame omgeving via een methode die geen enkele impact heeft op onderwaterecosystemen. Ze bevatten geen silicium en de gebruikte pigmenten zijn geselecteerd vanwege hun niet-toxische eigenschappen, waardoor ze 100% veilig zijn voor alle zeedieren.

Een helpende hand om het proces op gang te brengen

Life Rocks zijn vooraf doordrenkt met bacteriën die slapend blijven totdat de rotsen in het aquarium worden geplaatst, wat droog transport en opslag mogelijk maakt. Eenmaal geactiveerd, werken de bacteriën om het ammoniakgehalte in het water tot nul te verlagen. Het resultaat is een levend, ademend rif dat het perfecte microklimaat creëert voor het leven in zee.

Productinformatie

Life Rocks is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten en voldoet aan al uw behoeften op het gebied van aquascaping. Life Rock Original is bijvoorbeeld een veelzijdig product dat in eenvoudige en complexe configuraties kan worden geplaatst of gestapeld voor een uitstekende biologische filtratie. Met Shelf Rock kun je spectaculaire grotten en richels creëren, terwijl Belize Branches het uiterlijk van steenachtige riffen nabootsen. De XL Arch, Shapes, Mega Arch en Mega Cave zijn perfect voor het creëren van decoratieve en functionele landschappen in grotere aquaria. Life Rocks kan zelfs worden gebroken en toegevoegd aan een refugium, opvangbak of overloop voor extra filtratie

CaribSea LifeRock XL Arch
CaribSea LifeRock XL Arch

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *

Afbeeldingen

Blader door producten
 • CaribSea LifeRock XL Arch

  Levertijd 2-3 werkdagen
  € 469.99 € 375.00