Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Blue Treasure koraalzand 2 - 3 mm

Blue Treasure Coral Sand is afkomstig van het vervuilingsvrije eiland in de Zuidzee van China. Geen fosfaat, nitraat en oppervlakteverontreinigingen en dat zie je direct als je de zak karaalzand opent...

Blue Treasure koraalzand 2 - 3 mm

Blue Treasure Coral Sand is afkomstig van het vervuilingsvrije eiland in de Zuidzee van China. Geen fosfaat, nitraat en oppervlakteverontreinigingen en dat zie je direct als je de zak karaalzand opent. Prachtig schoon, wit koraalzand! Mooier dan al het andere op de markt!

Koraalzand is van nature zeer poreus, het is daarom geschikt als bodemzandfilter in aquariumtanks vanwege het grote oppervlak waar nuttige bacteriën in groeien en draagd daardoor bij aan een stabiel biologisch evenwicht.

Het zeestrand wordt Blue Treasure Coral Sand naar uw woonkamer gehaald!

Het belangrijkste gehalte van het koraalzand is calciumcarbonaat, wat bevorderlijk kan zijn voor de stabiliteit van de pH-waarde in zeewater.

Waarom Blue Treasure koraalzand?

Het 100% natuurlijk koraalzand van Blue Treasure is ideaal voor zeeaquaria.

Koraalzand buffert de pH van het water tot ongeveer 8,2, wat betekent dat het ideaal is voor zeeaquaria en ook voor zoetwatertanks met Afrikaanse cichliden, omdat deze soorten de voorkeur geven aan water met een hogere pH.

Blue Treasure koraalzand 0.5 - 2 mm
Blue Treasure koraalzand 0.5 - 2 mm

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *

Afbeeldingen

Blader door producten
 • Blue Treasure koraalzand 2 - 3 mm 5KG

  Nooit meer leverbaar
  € 9.99
 • Blue Treasure koraalzand 2 - 3 mm 20KG

  Nooit meer leverbaar
  € 35.99