Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Aquatronica Tunze® Module (ACQ460)

Met de Tunze® Pumps Module kunnen Tunze® elektronische bewegingspompen worden aangestuurd door het Aquarium Controller System. Met de module kan de gebruiker de Controller en/of een pc (via ee...

Aquatronica Tunze® Module (ACQ460)

Met de Tunze® Pumps Module kunnen Tunze® elektronische bewegingspompen worden aangestuurd door het Aquarium Controller System. Met de module kan de gebruiker de Controller en/of een pc (via een USB-interface) gebruiken om een ​​of meer programma's in te stellen die een dimbaar golf- of getij-effect produceren met behulp van de pompen die op het systeem zijn aangesloten.

De module maakt aansluiting op de pompen mogelijk en vervangt de Single Controller of Multicontroller. Met zijn grote flexibiliteit kan het systeem een ​​groot aantal effecten reproduceren met verschillende combinaties van pompen op verschillende tijdstippen van de dag. Wanneer het is aangesloten op een dag/nacht-helderheidssensorsysteem (optioneel), kan het ook de pompwerking 's nachts automatisch tot de minimumsnelheid verlagen, wat de golfwerking in het aquarium vermindert.

Het vermogen van het systeem om tot 4 modules (16 pompen) tegelijkertijd te verwerken, stelt de gebruiker ook in staat meerdere tanks afzonderlijk te bedienen en zeer krachtige effecten in grote tanks te verkrijgen.

De module bestaat uit:

 • 1 connector voor aansluiting op de Aquatronica bus
 • 4 connectoren voor aansluiting op de pompen
 • 1 connector voor de dag/nacht sensor

Opmerkingen

De pakketten bevatten ook no.2 kabels voor de aansluiting van de Tunze pompen.
Om 4 pompen aan te sluiten is het noodzakelijk om de accessoirekit (ACQ428) te kopen.

Aquatronica Tunze® Module (ACQ460)
Aquatronica Tunze® Module (ACQ460)

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
 • Aquatronica Tunze® Module (ACQ460)

  Levertijd 2-3 werkdagen
  € 61.00