Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Achilles Aragoniet Frag Plugs 2XL

Achilles Frag Plugs 2XL zijn grote, ronde steksteentjes met een voetje speciaal voor plaatsing in stekkenhouders / -roosters of in gaten op levend steen. Deze steksteentjes zijn ideal voor gebruik met...

Achilles Aragoniet Frag Plugs 2XL

Achilles Frag Plugs 2XL zijn grote, ronde steksteentjes met een voetje speciaal voor plaatsing in stekkenhouders / -roosters of in gaten op levend steen. Deze steksteentjes zijn ideal voor gebruik met takvormige zachte en steenkoralen zoals bijvoorbeeld Acropora en Montipora soorten, Hystrix en Kenya bomen; Ze worden ook regelmatig gebruikt voor stekjes van premium LPS koralen.

Achilles Large Aragonite Frag Plugs zijn wit van kleur, hebben een diameter van 30 mm en een dikte van 6 mm. De voetje is 18 mm lang en kan, indien nodig, worden afgebroken voor gemakkelijke plaatsing op platte oppervlakten.

Alle aragoniet steksteentjes van Achilles Aquatics worden 100% vervaardigd van Caribische zand. Dit natuurlijk, op calcium basis zand bevordert de snellere groei van koralen en kalkalgen op de steksteen. De steksteentjes zijn volledig uitgelogd en zijn gereed voor gebruik.

Verkrijgbaar in voordelige verpakking van 15 stuks of 100 stuks voor grootverbruik.

Gebruik

 • Goed afspoelen voor gebruik.
 • Droog de onderkant van het koraal en bovenkant van het steksteentje goed af en breng een kleine hoeveelheid lijm aan op het koraal.
 • Druk voorzichtig de stukken voor 15 seconden bij elkaar en plaats daarna het stekje terug in het aquarium n een plek met voldoende stroming.
Achilles Frag Plugs 2XL
Achilles Aragoniet Frag Plugs 2XL

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *

Afbeeldingen

Blader door producten
 • Achilles Aragoniet Frag Plugs 2XL 15 stuks

  Levertijd 1-2 weken
  € 8.90
 • Achilles Aragoniet Frag Plugs 2XL 100 stuks

  Levertijd 1-3 werkdagen
  € 52.90