Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Achilles Ceramic Frag Plugs Fiji 30 stuks

Achilles Fiji Ceramic Frag Plugs zijn paarse, ronde steksteentjes met een voetje speciaal voor plaatsing in stekkenhouders / - roosters of in gaten op levend steen. Deze steksteentjes zijn ideaal voor...

Achilles Ceramic Frag Plugs Fiji 30 stuks

Achilles Fiji Ceramic Frag Plugs zijn paarse, ronde steksteentjes met een voetje speciaal voor plaatsing in stekkenhouders / - roosters of in gaten op levend steen. Deze steksteentjes zijn ideaal voor gebruik met takvormige zachte en steenkoralen zoals bijvoorbeeld Acropora en Montipora soorten, Hystrix en Kenya bomen; Ze worden ook regelmatig gebruikt voor stekjes van premium LPS koralen.

Achilles Fiji Ceramic Frag Plugs zijn paars van kleur, hebben een diameter van 20 mm en een dikte van 6 mm. Het voetje is 18 mm lang en kan, indien nodig, worden afgebroken voor gemakkelijke plaatsing op platte oppervlakten.

Alle keramiek steksteentjes van Achilles Aquatics worden in een oven op 2000 graden gebakken waardoor ze 100% inert en veilig zijn voor gebruik in het aquarium. Keramiek steksteentjes zijn een geweldige keuze voor hobbyisten die op zoek zijn naar een super sterke basis om hun koralen te lijmen.

Gebruik

 • Goed afspoelen voor gebruik.
 • Droog de onderkant van het koraal en bovenkant van het steksteentje goed af en breng een kleine hoeveelheid lijm aan op het koraal.
 • Druk voorzichtig de stukken voor 15 seconden bij elkaar en plaats daarna het stekje terug in het aquarium n een plek met voldoende stroming.
Achilles Ceramic Frag Plugs Fiji 30 stuks
Achilles Ceramic Frag Plugs Fiji 30 stuks

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
 • Achilles Ceramic Frag Plugs Fiji 30 stuks

  Levertijd 2-3 werkdagen
  € 16.99