Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

D&D Polyplab Medic 30ml

Medic is een zeer effectieve waterbehandelaar die wordt gebruikt om externe visparasieten in zowel zee- als zoetwateromgevingen te bestrijden. Het bevat een rifveilig oxidatiemiddel en is bijzonder ef...

D&D Polyplab Medic

Medic is een zeer effectieve waterbehandelaar die wordt gebruikt om externe visparasieten in zowel zee- als zoetwateromgevingen te bestrijden. Het bevat een rifveilig oxidatiemiddel en is bijzonder effectief tegen Marine Ich - Crytopocaryon Irritant en andere.

Wat is Polyplab Medic?

Medic is een zeer effectieve waterbehandelaar die wordt gebruikt om externe visparasieten in zowel zee- als zoetwateromgevingen te bestrijden. Het bevat een rif-veilig oxidatiemiddel en is bijzonder effectief tegen: Marine Ich - Crytpocaryon irritans, Freshwater Ich - Ichthyophthirius en Marine Velvet - Amyloodinium ocellatum.

Kenmerken van Polyplab Medic

Volledig rifbestendig
Gebufferd om de fysiologische pH te handhaven
Veroorzaakt geen ongewervelde dieren
Het is niet schadelijk voor nitrificerende bacteriën

Hoe Polyplab Medic werkt

Volledig rifbestendig, Bufferded om de fysiologische pH te handhaven. Veroorzaakt geen ongewervelde dieren en is niet schadelijk voor nitrificerende bacteriën. Veel externe visparasieten hebben vergelijkbare levenscycli. In het bijzonder hebben deze parasieten een "verbonden fase (trophonts), een" gerijpte "fase (protomonts, een" reproductieve "fase (tomonts) en een" vrijzwemmende "fase (theronts / dinospores).

De meeste beschikbare behandelingen richten zich niet op het vrijzwemmende stadium van de parasiet, wat een van de voornaamste problemen is bij het omgaan met deze problemen. Onderzoek met verwijde protozoa heeft aangetoond dat het "vrijzwemmende" stadium van parasieten opvallend consistente broedperioden heeft. We hebben ons product zo ontworpen dat het het meest efficiënt is in deze fase. Onze conditioner richt zich op het trophont-stadium van de parasiet, maar verstoort ook de levenscyclus tijdens het 'vrijzwemmende tijdsbestek', wanneer de oxidatieve component in de conditioner bijzonder effectief is tegen theronts / dinospores.

Gebruik van Polyplab Medic

Voor in de tankbehandeling: Gebruik één niveau maatje Medic voor elke 190L (50 gallons) van uw systeemvolume tweemaal per dag. Voor ernstige problemen gebruikt u (3) een maatlepel voor elke 190L (50 gallon) van uw systeemvolume. Dosis één keer 's morgens en één keer' s avonds. Blijf gedurende 10 dagen doseren tot een maximum van 20 dagen.

Opmerking: ozon en koolstof mogen tijdens de behandeling niet worden gebruikt. Eiwitafschuimers kunnen worden uitgevoerd zoals normaal. UV-filter kan een uur na dosering worden gebruikt. Het probleem lijkt mogelijk te verdwijnen als witte stipjes niet meer zichtbaar zijn op de vis. Dit is slechts een deel van de natuurlijke cyclus van de parasiet en u moet het product gedurende de minimale volledige kuur (10 dagen) blijven doseren om maximaal effectief te zijn. Nadat de behandeling is voltooid, filterd u over korrelige actieve kool gedurende 2 of 3 dagen om het product te verwijderen..

D&D Polyplab Medic 30ml
D&D Polyplab Medic 30ml

Video D&D Polyplab Medic 30ml

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
  • D&D Polyplab Medic 30ml

    Medic is een zeer effectieve waterbehandelaar die wordt gebruikt om externe visparasieten in zowel zee- als zoetwateromgevingen te bestrijden. Het bevat een rifveilig oxidatiemiddel en is bijzonder ef...
    € 41.95
D&D Polyplab Medic 30ml is te vinden op de volgende, voor u mogelijk interessante productgroepen

Medicatie & plaagdieren

D&D waterverzorging