Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Thrive Coral Plug Tree

Thrive introduceerd een efficiënte manier om koralen op te slaan, te bewerken en weer te geven. De Thrive Frag Tree 360 is ontworpen om 27 koraalpluggen in een spiraalvormige, gespreide boomvorm ...

Thrive Coral Plug Tree

Thrive introduceerd een efficiënte manier om koralen op te slaan, te bewerken en weer te geven. De Thrive Frag Tree 360 is ontworpen om 27 koraalpluggen in een spiraalvormige, gespreide boomvorm te houden

Elke arm is onafhankelijk aan de middenstijl bevestigd en kan worden aangepast aan elke configuratie. De basis en elk van de armen is laser gesneden en gemaakt van ABS-plastic dat geen schadelijke chemicaliën in het water uitloogt.

Het is ontworpen om een ruime waterstroom over en tussen de pluggen mogelijk te maken, terwijl er voldoende licht is. De Frag Tree 360 maximaliseert ruimte en laat de fragmenten in nauwe ruimtes of tanks met weinig ruimte goed groeien.

Dit product is perfect voor winkels om hun gefragmenteerde koralen aan klanten te tonen. De boom is ook een geweldige tool om te gebruiken bij het presenteren van koraalfragmenten tijdens shows en seminars.

Thrive Coral Plug Tree
Thrive Coral Plug Tree

Video Thrive Coral Plug Tree

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
  • Thrive Coral Frag Plug Tree

    Nooit meer leverbaar
    € 47.99 € 38.49