Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Resun Gravel Vacuum Cleaner Compact

De Resun Gravel Vacuum Cleaner Compact VC-1 - een reiniger voor aquarium bodemsubstraat omvat een doorzichtige kolf / vuilklok en een transparante slang van hoogwaardig materiaal, die een betrouwbare ...

Resun Gravel Vacuum Cleaner Compact

De Resun Gravel Vacuum Cleaner Compact VC-1 - een reiniger voor aquarium bodemsubstraat omvat een doorzichtige kolf / vuilklok en een transparante slang van hoogwaardig materiaal, die een betrouwbare werking gedurende lange tijd garandeert.

Door uw grind te laten wervelen in de kolf / vuilklok verwijderd u niet alleen vuil tussen het grind maar het grond wordt ook zelf schoongespoeld en weer helder van kleur.

Reinigt uw aquariumgrind en vervangt gedeeltelijk water. Eventueel kunt u het uitstromende water door een fijnmazige gafzak laten stromen en opvangen in de sump zodat u kunt reinigen zonder uw water te verliezen.

Hier dient u wel een gafzak voor aan te schaffen en eventueel een gafzak houder.

De vuilklok is zelf aanzuigend. Wanneer u een op- en neergaande beweging maakt wordt het hevelen automatisch gestart. De vuilklok is erg compact en daarom is het ook mogelijk om in kleinere ruimtes vuil af te zuigen.

Resun Gravel Vacuum Cleaner Compact gegevens

 • Fabrikant: Resun
 • Lengte van de kolf / vuilklok: 130 mm
 • Slanglengte: 1813 mm
 • Diameter van de kolf: 25 mm
 • Compleet met aanzuigende vuilkolf om het hevel te starten (beweeg de vuilkorf op- en neer) en stevige clip om te slang aan de rand van de sump / emmer te bevestigen.
Resun Gravel Vacuum Cleaner Compact
Resun Gravel Vacuum Cleaner Compact

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *

Afbeeldingen

Blader door producten
 • Resun Gravel Vacuum Cleaner Compact

  Levertijd 1-2 weken
  € 14.99 € 9.99