Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

MATRIXX II - 8 x 54 Watt - 1250 mm

De Giesemann Matrix T5 is een indrukwekkend lichtsysteem. Dit aquarium verlichting systeem is speciaal ontwikkeld voor de het top segment T-5 technologie; ook deze Giesemann lijn staat voor een strak ...

De Giesemann Matrix T5 is een indrukwekkend lichtsysteem. Dit aquarium verlichting systeem is speciaal ontwikkeld voor de het top segment T-5 technologie; ook deze Giesemann lijn staat voor een strak tijdloos design, hoogwaardige kwaliteits materialen en top prestaties.

Bij de doordachte details hoort de buitenwandverluchting, waardoor een hogere werklingsgraad en tegelijkertijd een uiterst geringe temperatuursbelasting voor uw aquarium verzekerd wordt. De multifunctionele reflectoren zorgen voor een erg hoge lichtopbrengst en geringe opwarming van de lampen. De speciale reflectoropstelling verzekert een indrukwekkend hoge opbrengst en een perfecte lichtverdeling van deze kwaliteits lampen. Ondanks de zeer geringe bouwhoogte van slechts 6 cm produceerd de Giesemann Matrix zeer gecontroleerde belichting. De T5 Matrix is dan ook een oer degelijke Duitse machine.

Optioneel kan de Matrix ook voorzien worden van Dim-Techniek (1-10V) voor de aansluiting op de G-Tron II, IKS en de GHL Profilux. Hierdoor kan het lichtsysteem zonder problemen op de aquarium-computer verbonden worden, die naast de comfortabele lichtsturing & dim mogelijkheden ook voorgeprogrammeerde serveert, zoals:

 • Zonsopgang
 • Zonsondergang
 • Bewolking
 • Regendagen
 • Maancyclussen

Naast deze functies heeft de G-Tron II ook nog meer geïntegreerde meet- & regeltechnieken voor de verdere aansturing van het aquarium. Bel of email ons voor meer informatie/opties.

MATRIXX II - 8 x 54 Watt - 1250 mm
MATRIXX II - 8 x 54 Watt - 1250 mm

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *
Blader door producten
 • MATRIXX II - 8 x 54 Watt - 1250 mm

  Levertijd 1-3 werkdagen
  € 699.99 € 629.99
U heeft de volgende producten recent bekeken.