Niet goed, Geld terug
+31(0)78-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Aquaforest Synthetic Rock

Synthetische steen gemaakt van een materiaal met een samenstelling die de natuurlijke levend steen benadert. Dit is geen keramiek, en is in tegenstelling tot keramiek zeer licht. Het productieproces v...

Aquaforest Synthetic Rock

Synthetische steen gemaakt van een materiaal met een samenstelling die de natuurlijke levend steen benadert. Dit is geen keramiek, en is in tegenstelling tot keramiek zeer licht. Het productieproces van onze synthetische steen laat toe een hoge poreusheid te verkrijgen. Op die manier kan het gebruikt worden als filtermedium voor de ophoping van aerobe en anaerobe bacteriën. Het heeft door de nuttige micro-organismen een zeer hoog inplantingsvermogen. Dit product is zeer gemakkelijk om te bewerken (het kan gemakkelijk worden verknipt en gelijmd). Kant en klare structuren vergemakkelijken een snelle installatie van het aquarium.

Dankzij het gebruik van onze steen, is het rijpingsproces van het aquarium snel en minder turbulent dan bij het gebruik van levend steen en het beschermt het natuurlijke milieu door de beperking van ongecontroleerde invoer van levend steen. De steen komt voor in de vorm van kant en klare pijlers, structuren en ook als afzonderlijke stukken.

Beschikbare Aquaforest Synthetic Rock verpakkingen

 • Aquaforest Synthetic Rock 20 KG
 • Aquaforest Synthetic Rock 10 KG
Aquaforest Synthetic Rock doos a 20kg.
Aquaforest Synthetic Rock doos a 20kg.

Video Aquaforest Rock

Verzending

 • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *

Afbeeldingen

Blader door producten
 • Aquaforest Synthetic Rock doos a 10kg.

  Nooit meer leverbaar
  € 79.49 € 69.49
 • Aquaforest Synthetic Rock doos a 20kg.

  Levertijd 1-2 weken
  € 159.49 € 134.99