Niet goed, Geld terug
078-6456669 (Bereikbaar ma-vr 9:00-20:00)

Aqua Medic AiptaCap 40 g

Voor het verwijderen van glas-, en deelanemonen. AiptaCap helpt om de verspreiding van glas-, en deelanemonen te voorkomen. Deze kunnen al snel een plaag worden in een zeeaquarium, indien ze niet bes...

Aqua Medic AiptaCap 40 g

Voor het verwijderen van glas-, en deelanemonen.

AiptaCap helpt om de verspreiding van glas-, en deelanemonen te voorkomen. Deze kunnen al snel een plaag worden in een zeeaquarium, indien ze niet bestreden worden. Wanneer het eenmaal niet meer onder controle is, is het zeer moeilijk om ze nog permanent te verwijderen. Daarom is het belangrijk direct in te grijpen. AiptaCap wordt geleverd in een spuit zodat het direct gebruikt kan worden. Zonder eerst te mixen of te moeten vullen. Spuit een kleine hoeveelheid in de mond van de anemoon en laat een kleine laag achter. Schade aan koralen en andere dieren kan alleen optreden als het direct op hun weefsel terecht komt door bijvoorbeeld sterke stroming, of als er veel verontreiniging in het water aanwezig is of als de pH extreem hoog is.

Toepassing

Goed schudden voor gebruik. Verminder de stroming in het aquarium of schakel deze tijdelijk helemaal uit om te voorkomen dat AiptaCap op de koralen gespoeld wordt. Breng een kleine hoeveelheid aan in de mond van de anemoon. Het is niet nodig ze helemaal met AiptaCap te bedekken. Zet na ca 10 minuten de stroming weer aan.

Dosering

Door het afsterven van de glas,- en deelanemonen komt er veel verontreining vrij. Hierdoor is het aan te raden om 1 dosering van 40 gr (1 injectie) per 200 l aquarium water aan te houden, en nooit meer dan 1 keer per week.

Neven-effecten

Tijdens gebruik kan de pH toenemen.

Ingredienten

Calcium kaliloog, E 127, gedemineraliseerd water.

Aqua Medic AiptaCap 40 g
Aqua Medic AiptaCap 40 g

Video Aqua Medic AiptaCap 40 g

Verzending

  • Boven € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
    Op voorraad Voor 16:00 besteld, morgen in huis *

Afbeeldingen

Blader door producten
  • Aqua Medic AiptaCap 40 g

    Levertijd 1-2 weken
    € 8.30 € 6.49
Aqua Medic AiptaCap 40 g is te vinden op de volgende, voor u mogelijk interessante productgroepen

Medicatie & plaagdieren

Aqua Medic waterverzorging